Talent Sourcer, Tech Recruitment

Työpaikat / Talent Sourcer, Tech Recruitment

Talent Sourcer, Tech Recruitment

Hakuaika päättyy 05.12.2021

Tampere Oulu Jyväskylä Turku Henkilöstöhallinto/rekrytointi IT/tietoliikenne Barona IT Oy

Hei sinä IT-alan rekrytoinnista kiinnostunut! Etsimme tällä hetkellä useampaa uutta henkilöä! Olemme jo pitkään auttaneet asiakkaitamme löytämään osaajat erilaisiin IT- ja digitalisaatiohankkeisiin sekä tarjonneet alan kiinnostavampia työpaikkoja arkkitehdeille, kehittäjille ja muille IT-alan ammattilaisille. Työ kuitenkin jatkuu ja vahvistamme nyt Digital talent -tiimiämme useammalla henkilöllä, jotka pääsevät kehittämään toimintaamme ja auttamaan yrityksiä sekä tekijöitä löytämään toisensa.

Mitä Digital talent -tiimimme tekee?

Tiimimme keskittyy puhtaasti kokeneiden IT-alan asiantuntijoiden rekrytointiin ja resursointiin. Toimimme koko Suomen alueella sekä kansainvälisesti. Tiimimme missiona on aidosti tukea yrityksiä varmistamaan ohjelmistoprojektien onnistuminen ja henkilöstön kasvun mahdollistaminen.

Alan osaajille tarjoamme sparrausta ja helpon tavan löytää kiinnostavia projekteja ja yrityksiä. Tästä hyvänä esimerkkeinä muun muassa Elevated sekä Northstarjobs—palvelumme.

Mistä roolissa on kyse?

Tässä roolissa toimit Talent Sourcerina konsulttitiimimme tukena rakentaen omaa osaajaverkostoasi ja yhdistäen oikeita osaajia oikeisiin tehtäviin taaten menestyksen kaikille osapuolille. Toisin sanoen olet siis tiimimme tukipelaaja; tunnistat IT-alan parhaat talentit sekä käyt heidän kanssaan keskusteluita proaktiivisesti, yhdistäen heidän osaamisensa sekä uratoiveensa asiakkaidemme työmahdollisuuksien kanssa.

Työssäsi törmäät jopa päivittäin uusiin IT-alan asioihin, joita saat selvittää sekä itsenäisesti että kollegoidesi tuella. Hektisyyttä ja vaihtuvia tilanteita arjessamme riittää, joten ethän siis hätkähdä pienistä, vaan selvität muuttuvatkin tilanteet positiivisella ja ratkaisukeskeisellä asenteella.

Rooli on itsenäinen eikä työsi tule todellakaan olemaan tylsää: pääset päivittäin tutustumaan mielenkiintoisiin yrityksiin, uusiin teknologioihin sekä alan parhaisiin asiantuntijoihin. Lisäksi hyppäät mukaan tiimiin, joka pyrkii jatkuvasti kehittämään innovatiivisia ja rajoja rikkovia liiketoimintamalleja! Tiimin tuen lisäksi pääset hyötymään ison talon tuomista eduista.

Olet uusi tähti tiimiimme, jos:

Sinulla on jatkuva halu oppia uusia rooleja ja teknologioita. Emme edellytä, että olisit jo valmis IT-rekrytoinnin ammattilainen, sillä siihen kehityt työn lomassa.

Kykenet toimimaan hektisessä ympäristössä, jossa tilanteet muuttuvat nopeasti.

Et pelkää kääriä hihoja ja tehdä töitä haastavienkin toimeksiantojen ratkaisemiseksi.

Sinulla on palava kiinnostus ymmärtää asiakkaan liiketoimintaa.

Olet kiinnostunut kansainvälisen rekrytoinnin tarjoamista mahdollisuuksista IT-kentässä.

Olet aidosti kiinnostunut IT-alasta, digitaalisista palveluista ja moderneista teknologioista.

Eduksi katsomme lisäksi:

Aikaisemman rekrytointikokemuksen

Kokemuksen myynti, -ja liiketoiminnan kehitystyöstä

Barona IT?

Barona IT on puhtaasti IT-rekrytointiin ja IT-asiantuntijoiden resursointiin keskittynyt asiantuntijatalo. Juuremme ovat Suomessa, mutta kasvamme kovaa vauhtia Pohjoismaissa. Meillä pääset osaksi voimakkaasti kasvavaan ja kansainvälistyvään ympäristöön, joka toimii kiinteänä osana Bravedon rohkeiden yritysten yhteisöä (www.bravedo.fi).

Heräsikö mielenkiintosi? Lisätietoja toiminnastamme ja tulevasta roolistasi saat Tomilta: tomi.niskanen@barona.fi (p. 050 513 1633).