Tapahtumarakentajia Hartwall Arenalle

Työpaikat / Tapahtumarakentajia Hartwall Arenalle

Tapahtumarakentajia Hartwall Arenalle

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Helsinki Espoo Vantaa Teollisuus/tuotanto Hartwall arena

Miltä kuulostaisi työskentely Hartwall Arenalla, jossa tapahtumia järjestetään aina lätkämatseista maailman luokan tähtien suurkonsertteihin? Työ tapahtuu Helsingin Hallin tilaisuuksissa tulevan syksyn, talven ja kevään aikana painottuen ilta- ja viikonloppuvuoroihin. Sinulla on mahdollisuus rakentaa oma työvuorolistasi ja ottaa vastaan ne työvuorot, mitkä sinulle sopivat!

Vaadittava aiempi kokemus vaihtelee työtehtävästä riippuen, tärkeintä on kuitenkin reipas, kohtelias, iloinen ja oppimiskykyinen asenteesi. Olet parhaimmillasi ihmisten parissa ja sopeudut luontevasti uusiin tilanteisiin ja pidät vaihtelevasta ja nopeatempoisestakin työstä.

Aikaisempi kokemus tapahtumarakentamisesta ja työkalujen käyttämisestä antavat sinulle hyvät edellytykset tehtävässä menestymiselle. Arvostamme oma-aloitteisuutta ja tekijöitä, joilla on kyky nähdä mahdollisuuksia ja löytää ratkaisuja. Erinomaiset tiimityö- ja vuorovaikutustaidot ovat tehtävän perusedellytyksiä.

Työsuhde solmitaan Baronan kanssa, ja toivomme että pystyt sitoutumaan mahdollisimman moneen vuoroon tapahtumakauden aikana, sillä sen voimme kertoa, että Hartwall Arenan kalenteri on buukattu aivan ääriään myöten täyteen!