Hei baristat! Relove etsii uutta työkaveria!

Työpaikat / Hei baristat! Relove etsii uutta työkaveria!

Hei baristat! Relove etsii uutta työkaveria!

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Helsinki Hotelli- ja ravintola-ala Relove Oy

Miltä kuulostaisi työ, jossa päivääsi siivittävät maukkaan kahvin tuoksu sekä kuin peilikuvana heijastuvat iloiset hymyt asiakkaiden kasvoilla? Relove etsii nyt baristataitoista kahvilatyöntekijää, jonka sydän sykkii hyvästä asiakaspalvelusta ja tekemisen meiningistä.

Relovessa yhdistyvät maittavat kahvilaherkut ja rento tunnelma. Tuotevalikoimassa hyödynnetään lähiruoka- sekä luomutuotteita ja kahvilan omat erikoisuudet houkuttelevat asiakkaat nauttimaan tunnelmallisesta kahvihetkestä kolmessa kahvilassa ihan ydinkeskustan tuntumassa. Kahvilatoiminnan lisäksi Reloven myymälöissä erilaiset second hand -aarteet saavat uuden kodin ja pop up -cornerissa vaihtuvat brändit tutustuttavat asiakkaansa uusiin ihanuuksiin. Tästä eloisasta työskentely-ympäristöstä ei siis ainakaan monipuolisuutta uuvu.

Jotta solahtaisit Reloven vilkkaaseen ja kasvavaan kahvilatoimintaan mahdollisimman mutkattomasti, edellytetään tässä tehtävässä aikaisempaa kokemusta kahvilatyöskentelystä. Olet tottunut espresson keittäjä eikä tehokas ja asiakaslähtöinen työskentelytapasi jätä ketään kylmäksi. Työssä tarvitaan myös kiinnostusta ja mielellään aiempaa kokemusta keittiötyöskentelystä. Vastapainoa työn hektisyydelle tuovat mukavat työkaverit sekä toisia kannustava tiimihenki. Relovessa persoonallisuus näkyy niin sisustuksessa, tuotevalikoimassa kuin asiakaspalvelussa eli Sinussa.

Työt käynnistyisivät sopimuksen mukaan mahdollisimman pian ja työvuorot sijoittuvat kahviloiden aukioloaikojen puitteissa viikon jokaiselle päivälle. Työtunteja on tarjolla n. 30-37,5/vko ja palkka määräytyy majoitus- ja ravitsemusalan työehtosopimuksen mukaan. Työsopimus solmitaan yhdessä Baronan kanssa.

Mainiolle tyypille olisi nyt paikka avoinna, joten älä enää aikaile, vaan jätä hakemuksesi pian hakulinkin kautta! Edellytykset työnsaannille:

  • Täysi-ikäisyys

Eduksi luettavat asiat:

  • Hygieniapassi
  • Anniskelupassi
  • Suomen kielen taito
  • Erikoiskahvit
  • Kiinnostus keittiötyöhön