Saliapulainen Hämeenlinnaan

Työpaikat / Saliapulainen Hämeenlinnaan

Saliapulainen Hämeenlinnaan

Hakuaika päättyy 29.11.2021

Hämeenlinna Hattula Hotelli- ja ravintola-ala

HEI SINÄ! Haluatko päästä mukaan ravintola-alan sykkeeseen? Etsimme näppäriä, oma-aloitteisia ja energisiä keikkatyöntekijöitä ravintolan avustaviin tehtäviin Hämeenlinnan alueelle.

Hakemamme henkilöt ovat reippaita ja rempseitä ahertajia, joilta ei tahti ja puhti lopu hektisissäkään tilanteissa. Hymy on sinulle luonnollista ja nautit asiakaspalvelusta. Olet joustava ja pääset töihin lyhyelläkin varoitusajalla. Tarjoamme sinulle puolestamme mahdollisuuden oppia ja kehittää ammattitaitoasi monipuolisessa työympäristössä.

Sinulla tulee olla huikean asenteesi lisäksi aikaisempaa ravintola-alan kokemusta, hygieniapassi sekä salmonellatodistus. Osaan kohteistamme tarvitset auton, jotta pääset liikkumaan töihin. Tehtävää täytettäessä varmistetaan hakijan sopivuus turvallisuusselvityksen avulla.

Mikäli olet etsimämme näppärä saliapulainen, lähetäthän hakemuksesi pian alla olevan hakulomakkeen kautta! Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Huomioimme vain järjestelmän kautta lähetetyt hakemukset.