Ravintolatyöntekijä Varuskuntaravintola Liesi

Työpaikat / Ravintolatyöntekijä Varuskuntaravintola Liesi

Ravintolatyöntekijä Varuskuntaravintola Liesi

Hakuaika päättyy 29.11.2021

Janakkala Riihimäki Hyvinkää Hotelli- ja ravintola-ala Asiakaspalvelu/palvelu Leijon Catering Oy

Leijona Cateringin keittiöissä eri puolilla Suomea valmistetaan päivittäin maistuvaa ja terveellistä ruokaa. Tule vahvistamaan joukkoamme ja varmistamaan lupaustamme laadusta!

Etsimme ammattitaitoista RAVINTOLATYÖNTEKIJÄÄ keikkailemaan asiakkuuteemme Varuskuntaravintola Liesi Riihimäkeen.

Työtehtäviisi kuuluu mm. asiakaspalvelua salissa, ruokalinjaston täyttöä, astiahuoltoa, avustavat keittiötyöt ja satunnaisesti puhtaanapitotehtäviä.

Tarjoamme sinulle ison ja luotettavan organisaation tuen aidosti erilaisessa toimintaympäristössä, jossa pöydät – tai kannonnokat – täyttyvät asiakkaista joka päivä. Saat loistavat työkaverit sekä mahdollisuuden hyödyntää osaamistasi ja kehittää sekä itseäsi että työpaikkaasi.

Toivomme sinulta energistä ja yhteistyökykyistä työotetta. Olet reilu, reipas ja kohtelias niin työkavereitasi kuin yhteistyökumppaneitamme kohtaan. Työelämän pelisäännöt ovat sinulle jo tuttuja ja sinulta löytyy joustavuutta muutostilanteisiin.

Edellytämme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta ja kokemusta elintarvike- ja/tai ravintola-alalla työskentelystä. Olet innokas oppimaan uutta ja valmis työskentelemään vaativissa ja vaihtelevissa olosuhteissa. Mitä et vielä osaa, sen voit oppia meillä!

Tässä tehtävässä työaikasi sijoittuu ma-su klo 05:00-18.30 välillä Työsuhde solmitaan Baronan kanssa.Tehtävää täytettäessä varmistetaan hakijan sopivuus turvallisuusselvityksen avulla, lisäksi tarvitset hygieniapassin sekä negatiivisen salmonellatodistuksen.