Ravintolatyöntekijä Varuskuntaravintola Ruben

Työpaikat / Ravintolatyöntekijä Varuskuntaravintola Ruben

Ravintolatyöntekijä Varuskuntaravintola Ruben

Hakuaika päättyy 29.11.2021

Hämeenlinna Janakkala Hotelli- ja ravintola-ala Asiakaspalvelu/palvelu Leijon Catering Oy

Leijona Cateringin keittiöissä eri puolilla Suomea valmistetaan päivittäin maistuvaa ja terveellistä ruokaa. Tule vahvistamaan joukkoamme ja varmistamaan lupaustamme laadusta!

Etsimme ammattitaitoista RAVINTOLATYÖNTEKIJÄÄ Varuskuntaravintola Rubeniin Parolannummelle.

Työtehtäviisi kuuluu mm. asiakaspalvelua salissa, ruokalinjaston täyttöä, ruokien pakkaamista, astiahuoltoa, avustavat keittiötyöt ja satunnaisesti puhtaanapitotehtäviä.

Tarjoamme sinulle ison ja luotettavan organisaation tuen aidosti erilaisessa toimintaympäristössä, jossa pöydät – tai kannonnokat – täyttyvät asiakkaista joka päivä. Saat loistavat työkaverit sekä mahdollisuuden hyödyntää osaamistasi ja kehittää sekä itseäsi että työpaikkaasi.

Toivomme sinulta energistä ja yhteistyökykyistä työotetta. Olet reilu, reipas ja kohtelias niin työkavereitasi kuin yhteistyökumppaneitamme kohtaan. Työelämän pelisäännöt ovat sinulle jo tuttuja ja sinulta löytyy joustavuutta muutostilanteisiin.

Edellytämme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta ja kokemusta elintarvike- ja/tai ravintola-alalla työskentelystä. Olet innokas oppimaan uutta ja valmis työskentelemään vaativissa ja vaihtelevissa olosuhteissa. Mitä et vielä osaa, sen voit oppia meillä!

Etsimme henkilöä 6-12 kuukauden määräaikaiseen osa-aikaiseen tai kokoaikaiseen työsuhteeseen. Tässä tehtävässä työaikasi sijoittuu ma-su klo 05:00-18.30 välillä.

Työsuhde solmitaan Baronan kanssa.Tehtävää täytettäessä varmistetaan hakijan sopivuus turvallisuusselvityksen avulla, lisäksi tarvitset hygieniapassin sekä negatiivisen salmonellatodistuksen.