Kassatyöntekijä keikkatöihin Riihimäelle

Työpaikat / Kassatyöntekijä keikkatöihin Riihimäelle

Kassatyöntekijä keikkatöihin Riihimäelle

Hakuaika päättyy 29.11.2021

Janakkala Riihimäki Asiakaspalvelu/palvelu Vähittäis- ja tukkukauppa Myyntitehtävät

Haluaisitko työskennellä keikkalaisena kaupan alalla, esimerkiksi Tokmannilla, Prismassa, S-Marketissa vai Keskolla – tai vaikka kaikissa? Etsimme keikkailevia KASSAOSAAJIA eri toimipisteisiin Riihimäkeen Edellytyksenä työskentelylle on viimeaikainen kokemus S-ryhmän, Keskon tai Tokmannin kassankäytöstä ja vähintään 18 vuoden ikä sekä sujuva suomen kielen taito.

Baronan keikkatyöntekijänä sinulle tarjoutuu mahdollisuuksia tehdä vuoroja päivittäiskaupan alan eri ketjuissa. Pystythän työskentelemään joustavasti kaupan kaikkina aukioloaikoina ja mahdollisesti myös lyhyellä varoitusajalla!

Tehtävät vaativat sinulta asiakaspalveluhenkeä ja reippaan ripeää työskentelyasennetta. Kohtaat työpäivän aikana suuren määrän ihmisiä ja erilaisia asiakaspalvelutilanteita. Tämän takia toivomme, että sinulta löytyy kykyä yllättävienkin tilanteiden hoitamiseen, mutta siedät hyvin myös kassatyöskentelyyn tai hyllytykseen kuuluvaa rutiinia.

Tehtävissä palkkaus määräytyy kaupan alan TES:n mukaan. Aloitus töissä sovittavissa mahdollisuuksien mukaan, toivottavasti olet valmiina töihin mahdollisimman pian!

Hae paikkaa hetimiten, käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana!