TEKNINEN MYYNTIPÄÄLLIKKÖ, Schiedel Savuhormistot Oy

Työpaikat / TEKNINEN MYYNTIPÄÄLLIKKÖ, Schiedel Savuhormistot Oy

TEKNINEN MYYNTIPÄÄLLIKKÖ, Schiedel Savuhormistot Oy

Hakuaika päättyy 07.12.2021

Espoo Helsinki Myyntitehtävät Tekniikka Teollisuus/tuotanto Schiedel Savuhormistot Oy

Tekniset palveluratkaisut, halu ymmärtää asiakkaan toimintaa, tavoitteellinen myynti- /projektitoiminta, rakentaminen. Tunnistatko itsesi? Nyt on tarjolla mahdollisuus päästä tekemään tulosta ja vaikuttamaan luotettavassa yrityksessä laadukkaiden ja innovatiivisten ratkaisujen ja tuotteiden parissa!

Haemme Schiedel Savuhormistot Oy:lle TEKNISTÄ MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ uuteen rooliin, jossa pääset myös myymään uutta, testattua tuotetta, jota kilpailijoilla ei ole. Työpisteesi on toimistolla Espoossa mutta liikut asiakkaissa tilanteen mukaan valtakunnallisesti. Barona Engineering toimii rekrytointikumppanina, tehtävässä rekrytoidut suoraan Schiedel Savuhormistoille vakituiseen työsuhteeseen.

Teknisenä myyntipäällikkönä päätehtäväsi on Schiedel Savuhormiston teollisen myynnin kasvattaminen laajentamalla asiakasverkostoa sekä löytämällä uusia tilaisuuksia myös vaativien ja suuren mittakaavan projekteista. Teknisenä myyntipäällikkönä vastaat osittain myös myydyn projektin hallinnasta. Asiakkaat ovat erilaisia teollisia toimijoita, joten tehtävä edellyttää hyvää tuoteymmärrystä ja vahvaa teknistä hahmotuskykyä asiakasrajapinnassa. Teknistä ja suunnittelutukea saat konsernin kansainvälisestä Center of Engineering -tiimistä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää

  • soveltuvaa teknistä tai kaupallista koulutusta
  • kokemusta projektimyynnistä teollisuuteen, mielellään rakennusmateriaaleista
  • ratkaisuhakuista, tavoitteellista ja itseohjautuvaa toimintatapaa
  • sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa.

Eduksi katsomme aiemman kokemuksen ilmanvaihtoalalta, alan vaatimusten tuntemuksen sekä suunnittelutyökalujen (esim. AutoDesk) käyttökokemuksen.

Voit olla hakemamme henkilö, jos lisäksi projektinhallinta on sinulle luontevaa, sinulla on vahvat neuvottelutaidot ja nautit kauppojen sekä projektien klousaamisesta. Viihdyt asiakasrajapinnassa ja sinulla on vahvat viestintätaidot. Lisäksi teknisenä asiantuntijana myös esim. dokumentaatio pysyy hyvin hallussasi. Toivomme myös, että haluat toimia ketterässä organisaatiossa, jossa arvostetaan kollegoita.

Erkki, tuotepäällikkö, kertoo; ”Olen ollut talossa 2009 alkaen ja vuodesta 2018 tuotepäällikkönä. Uramahdollisuudet on itsestä kiinni – kun on halua kehittyä ja kiinnostusta, niin Schiedelillä on mahdollisuuksia. Lisäksi täällä pääsee osallistumaan oman ydintyönsä ohella muuhunkin, jos haluaa. Schiedelillä kaikki tuntevat toisensa, yhteisöllisyys onkin tärkeä osa toimintaa. Toki jokainen pääsee työskentelemään itseohjautuvastikin mutta yksin ei jätetä. Kaikki sujuu meillä hyvin! Ala on lisäksi koko ajan muuttuva ja kansainvälinen konserni tuo mukavia lisämausteita toimintaan.”

Maarit, asiakaspalvelusta; ”Olen ollut talossa 20 vuotta. Olen työskennellyt varastossa, tehtaalla ja nyt pääkonttorilla. Työnantaja on luotettava, meillä ei ole ollut koskaan lomautuksiakaan. Olemme pieni ja tiivis porukka, jossa ollaan tekemisissä lähes päivittäin ja henkilökemiat osuu kaikilla hyvin yhteen. Jokainen päivä on vähän erilainen, myyjät on ihania tyyppejä ja asiakkaat tuttuja. Kaikki on mutkatonta.”

Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa Barona Engineeringin Kristiina Vormala (040 837 4019), parhaiten tavoitettavissa torstaisin klo 13-14.