Pizzeriatyöntekijä Kotipizza Ideapark Jouppi

Työpaikat / Pizzeriatyöntekijä Kotipizza Ideapark Jouppi

Pizzeriatyöntekijä Kotipizza Ideapark Jouppi

Hakuaika päättyy 28.11.2021

Seinäjoki Hotelli- ja ravintola-ala Kotipizza Ideapark Jouppi

Kotipizza on suomalainen pizzaketju, jolla on noin 280 ravintolaa ympäri Suomen. Kotipizzassa kaikki tähtää yhteen asiaan: herkulliseen makunautintoon. Herkullisuus lähtee raaka-aineista, joista jokainen on tarkkaan valittu. Raaka-aineiden alkuperä tunnetaan täsmälleen ja raaka-aineet ovat vastuullisesti tuotettuja. Ruokalistalle on tuotu runsaasti myös kasvis- ja vegaanivaihtoehtoja. Jokainen Kotipizzan pizza on erilainen, mutta laatu pysyy aina samana – se on kunnia-asia !

Etsimme reippaita, iloisia ja positiivisia henkilöitä pitkäaikaiseen työhön Kotipizza Ideaparkkiin Seinäjoelle. Pizzeriatyöntekijän työnkuvaan kuuluu mm. pizzojen kuljettaminen, paistaminen, asiakaspalvelua niin kassalla kuin puhelimitse sekä muut päivittäistyöt. Periaate on se, että jokainen osaa ja pystyy kaikkeen!

Ei hätää jos et ole ennen ollut pizzeriassa töissä, perehdytämme sinut hyvin tehtävään. Eduksesi katsomme, mikäli sinulta löytyy ravintola-alan työkokemusta tai -koulutusta.

Katsotaan tuntimäärä sopivaksi juuri sinulle, tarjolla on osa-aikaisia vakituisia työsuhteita mutta mahdollisuus myös kokoaikaiseen työsuhteeseen. Tehtävässä aloittaminen voidaan määritellä sopimuksen mukaan. Tehtävän palkka on TES:sin mukainen ottaen huomioon kuitenkin kokemuksesi ja osaamisesi.

Edellytämme sinulta; täysi-ikäisyyttä, hygieniapassia, suomenkielen taitoa, b-ajokorttia sekä negatiivisen salmonellatodistuksen.

Omaatko positiivisen mielen ja sinulla pysyy reipas ote työhön myös muuttuvissa tilanteissa? Jos vastasit kyllä, niin lähetä hakemus ansioluettelon kera linkin kautta viivyttelemättä. Käsittelemme hakemuksia heti.