Materiaalintarkastaja/ varastotyöntekijä

Työpaikat / Materiaalintarkastaja/ varastotyöntekijä

Materiaalintarkastaja/ varastotyöntekijä

Hakuaika päättyy 05.12.2021

Hämeenlinna Logistiikka/kuljetus/liikenne

Oletko sinä tarkka ja itseohjautuva tiimipeluri vailla uusia työelämän haasteita? Viihdyt varastoympäristössä ja omaat ymmärrystä metalleista, saapuvan materiaalin tarkastustehtävistä tai erilaisista testausmenetelmistä?

Asiakkaamme Hämeenlinnan keskustan läheisyydessä etsii joukkoonsa tarkkaa ja vastuuntuntoista materiaalintarkastajaa varastoyksikkönsä saapuvan tavaran vastaanottoon.

Haettavalla henkilöllä on tärkeä sekä omatoiminen rooli varaston ja tuotantoketjun alkupäässä, varmistamassa saapuvan tavaran laatua ja kestävyyttä raskaan teollisuuden vaatimuksia vastaavaksi. Tehtävään valittavalta henkilöltä toivotaan jo aiempaa kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä.

Työporukka on tiivis, toisiaan tukeva ja työpaikalla vaalitaan vastuun, vapauden ja hyvän yhteishengen kulttuuria. Tehtävä on hyvin itsenäinen, mutta niin työkavereiden kuin esimiestenkin tuki on kuitenkin aina lähellä.

Työtä tehdään pääosin arkisin 8-16 työvuorossa. Työsuhde on aluksi määräaikainen, mutta hyvällä työntekijällä on halutessaan mahdollisuus pitkäänkin uraan hyvämaineisen ja tunnetun työnantajan palveluksessa.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätäthän hakemuksesi pian. Tehtävä täytetään mahdollisimman pian sopian henkilön löydyttyä!