Baaritarjoilija Wanha Mestari, Kuusamo

Työpaikat / Baaritarjoilija Wanha Mestari, Kuusamo

Baaritarjoilija Wanha Mestari, Kuusamo

Hakuaika päättyy 02.12.2021

Kuusamo Hotelli- ja ravintola-ala Restel Ravintolat Oy

Oletko aurinkoisella asenteella varusteltu ravintolan salipuolen osaaja? Onko sinulla kyky tartuttaa hymysi ja iloisuutesi ihmisiin ympärilläsi? Nautitko sosiaalisista tilanteista erilaisten ihmisten kanssa? Mikäli vastasit kyllä, me tahdomme kuulla sinusta heti, sillä haemme nyt Kuusamon Wanhaan Mestariin BAARITARJOILIJAA

Vastuualueesi

Wanhan Mestarin baaritarjoilijana toimit anniskeluravintolan monipuolisissa asiakaspalvelutehtävissä. Huolehdit baarin ja ravintolan asiakkaiden yleisestä viihtyvyydestä: Tarjoilet niin juomia kuin maistuvia pubiruokiakin. Kykenet tarvittaessa hoitamaan itsenäisesti ravintolan rutiinit, avaamisesta sulkemiseen – toki tarjoamme tehtävään kattavan perehdytyksen!

Menestyksen avaimet

Asiakaspalveluhenkisyys, huumorintaju sekä reipas töihin tarttuva toimintatyylisi ovat tässä työssä tärkeimpiä ominaisuuksiasi. Osaamisesi pohjana on alan koulutus tai vastaavista tehtävistä kartutettu kokemus, jota maustaa hyvä tilannetaju sekä sopiva pilke silmäkulmassa. Nautit sosiaalisista tilanteista erilaisten ihmisten kanssa ja sinulla on kyky tartuttaa iloisuutesi myös ympärilläsi oleviin. Pääset tekemään vuoroja myös itsenäisesti, minkä vuoksi edellytämme sinulta anniskelupassia näihin vuoroihin. Anniskelupassin voit suorittaa myös töiden aikana, mikäli sinulla sitä ei heti työsuhteen alkaessa ole!

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle vaihtelevaa ja monipuolista työtä vilkkaassa ja mutkattomassa työympäristössä mukavien työkavereiden ympäröimänä. Lisäksi pakettiin kuuluu Suomen merkittävän ravintola-alan yrityksen Restelin erinomaiset henkilöstöedut ja urakehitysmahdollisuudet. Toivottu työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja kokoaikainen. Myös lyhyempi työsuhteen kesto, esimerkiksi talvisesongin ajan on mahdollista, mikäli se sopii paremmin elämäntilanteeseesi. Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Palkkaus on neuvoteltavissa.

Kiinnostuitko?

Mikäli haluat osaksi tiimiämme älä epäröi, vaan lähetä meille hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Ouluntaival 3, 93600 Kuusamo