Vuokraamotyöntekijä

Työpaikat / Vuokraamotyöntekijä

Vuokraamotyöntekijä

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Tampere Rakennusala Barona Rakennus Oy

Oletko sinä asiakaspalvelun ammattilainen valmiina uusiin haasteisiin?

Etsimme asiakkaallemme Ramirentille itsenäistä ja palvelualtista työntekijää konevuokraamoon Pirkkalaan. Toistaiseksi voimassa oleva työsuhde on kokoaikainen ja työajat ajoittuvat arkisin kello 6:30-17 väliselle ajalle.

Monipuoliseen toimenkuvaan kuuluu muun muassa:

• asiakaspalvelu ja vuokramyynti

• käteislaskutus

• uusien asiakkaiden perustaminen toiminnanohjausjärjestelmään

• tavaroiden vastaanotto ja tarkastus

Menestyt työtehtävässä erinomaisesti, jos sinulta löytyy asiakaslähtöinen ja oma-aloitteinen työskentelyote sekä hyvät tietotekniset taidot. Emme vaadi aiempaa kokemusta vastaavista työtehtävistä. Tärkeintä on oikea asenne ja motivaatio oppia uutta! Katsomme kuitenkin eduksesi rakennusalan tuntemuksen, englannin kielen taidon, B-ajokortin sekä oman auton käyttömahdollisuuden.

Tarjoamme sinulle

Barona on vakavarainen työnantaja ja meille työntekijät ovat tärkein voimavara. Me pidämme työntekijöistämme huolta ja tarjoamme kilpailukykyiset edut. Meillä saa kehittyä työssä ja olla oma itsensä. Uskomme omannäköisiin työuriin ja siihen, että löydämme sinulle yhdessä parhaiten sopivan työpaikan. Noudatamme alan voimassa olevaa työehtosopimusta ja palkkaus on aina vähintään TES:n mukainen.

Kuulostaako hyvältä? Niin meistäkin! Jätäthän hakemuksesi oheisen hakemuslinkin kautta mahdollisimman pian, sillä tämä paikka viedään nopeasti.

Lisätietoja työtehtävästä antaa Baronan rekrytointikonsultti Tiina Junnila, jonka tavoitat numerosta 050-3402019. Voit myös lähettää sähköpostia osoitteeseen tiina.junnila@barona.fi.

Ramirent on Suomen suurin palveluyritys, joka tarjoaa konevuokrauksen rinnalla laaja-alaisesti palveluita rakennusalan ja teollisuuden asiakkailleen. Palvelemme asiakkaitamme maanlaajuisesti yli 600 luotettavasta ammattilaisesta koostuvan henkilöstön voimin. Ramirent kuuluu Loxam-konserniin, joka on yksi maailman suurimmista konevuokraamoista. Haluamme panostaa toimintamme ensiluokkaiseen asiakaskokemukseen sekä pitkiin asiakassuhteisiin, mikä onnistuu osaavien ja innostuneiden työntekijöiden avulla. Ramirent on arvostettu ja pidetty työpaikka. Toimimme työnantajana vastuullisesti, teemme töitä turvallisessa työympäristössä ja huolehdimme henkilöstön ammatillisesta kehityksestä, terveydestä sekä hyvinvoinnista. Lisätietoa yrityksestä: www.ramirent.fi.