Verkkokauppakeräilijäksi Baronalle

Työpaikat / Verkkokauppakeräilijäksi Baronalle

Verkkokauppakeräilijäksi Baronalle

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Sipoo Kerava Järvenpää Tuusula Logistiikka/kuljetus/liikenne Vähittäis- ja tukkukauppa

Kaipaatko lisätienestejä? Voisiko projektiluontoinen keikka verkkokauppatuotteiden keräilyssä soveltua juuri nykytilanteeseen ja mahdollisuus myös pidempiaikaiseen työsuhteeseen?

Me etsimme nyt useampaa varastotyöntekijää Barona Logistiikkaratkaisuille työskentelemään loppuvuoden kiirepäiville asiakkaamme tiloihin Keravan ja Sipoon rajalle. Työpäivät sijoittuvat marraskuun lopun ja joulukuun väliselle ajalle. Koska kyse on projektiluontoisesta työstä, niin toivomme että pystyt sitoutumaan työhön kokoaikaisesti kyseiselle ajalle. Työvuoroja tehdään arkisin iltavuoroissa klo 14-22.

Minkälainen projekti on kyseessä? Projektin aikana varaston läpi virtaa reippaasti erilaista käyttötavaraa ja tarvitsemmekin nyt apua näiden käyttötavaroiden keräämiseen, pakkaamiseen, tarroittamiseen ja tuotteiden eteenpäin lähettämiseen. Työtehtävät ovat hyvin nopeasti opittavia eivätkä näin ollen vaadi aikaisempaa kokemusta. Tarjoamme sinulle itsenäisen ja reippaan projektityön, jonka jälkeen voi halutessasi olla hyvä mahdollisuus työllistyä pidempiaikaisestikin.

Kuulostiko tehtävä sellaiselta, joka voisi sopia juuri sinulle? Jätäthän hakemuksesi tässä tapauksessa mahdollisimman pian, koska paikkoja täytetään koko ajan.