Sähköasentajia Teknologiateollisuuteen

Työpaikat / Sähköasentajia Teknologiateollisuuteen

Sähköasentajia Teknologiateollisuuteen

Hakuaika päättyy 06.12.2021

Vaasa Teollisuus/tuotanto

Tahdotko toimia työntekijänä moottorituotannossa? Etsimme asiakasyrityksellemme motivoituneita ja oppimishaluisia sähköasentajia.

Työ sisältää laiva- ja voimalamoottoreiden sähköasennusta nykyaikaisin menetelmin siistissä työympäristössä. Työssä pääsee nauttimaan vaihtelevista ja haastavista sähköasennustehtävistä, jotka antavat tekijälleen mahdollisuuden kehittää osaamistaan ammattitaitoisessa työyhteisössä.

Hakijana omaat sähkö- tai automaatioasentajan ammattitutkinnon, sekä aikaisempaa kokemusta sähkö- tai automaatioasentajan tehtävistä. Sujuva piirustustenlukutaito on tärkeää työssä suoriutumisen kannalta. Lisäksi odotamme sinulta valmiutta vuorotyöskentelyyn. Hakijana ymmärrät työsi tärkeyden osana työryhmää, sekä työturvallisuus ja laadukas tekeminen kuuluvat työskentelytapaasi. Lisäksi vaadimme hakijoilta ennen kaikkea motivoitunutta ja reipasta asennetta! Työkieli tuotannossa on suomi, englannin kielen taito katsotaan eduksi.

Työsopimus tehdään Barona Teollisuus Oy:n kanssa ja on aluksi määräaikainen. Tehtävään valituille henkilöille teetätämme työterveystarkastuksen, joka sisältää huumeseulan. Tarkastuksen läpäisy on edellytys työsuhteen syntymiselle.

Haethan tehtävää heti, sillä täytämme paikkoja jo ilmoituksen voimassaoloaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Sami Rinta-Valkama Baronalta numerosta 050 597 4102.