Remonttihyllyttäjä, Tokmanni pääkaupunkiseutu

Työpaikat / Remonttihyllyttäjä, Tokmanni pääkaupunkiseutu

Remonttihyllyttäjä, Tokmanni pääkaupunkiseutu

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Helsinki Vantaa Hyvinkää Asiakaspalvelu/palvelu Vähittäis- ja tukkukauppa Myyntitehtävät

Hohoi sinä reipas ja oma-aloitteinen tyyppi pääkaupunkiseudulla! Oletko etsimässä mukavaa ja liikkuvaa työtä asiakaspalveluympäristöstä? Haemme nyt Tokmannille määräaikaisia remonttihyllyttäjiä! Tokmanni on monelle suomalaiselle tuttu, Suomen johtava halpakauppaketju, joka tarjoaa asiakkailleen laajan tuotevalikoiman yli 170 myymälässä ympäri Suomea. Olemme etsimässä nyt useita energisiä ja oma-aloitteisia tekijöitä remonttihyllyttäjäksi. Työskentely tapahtuu myymälässa, joten myös asiakaspalvelutyötä tehtävässä pääsee tekemään.

Etsimme Tokmannille asiakaspalveluhenkisiä ja reippaita remonttihyllyttäjiä täysipäiväiseen määräaikaiseen työsuhteeseen. Työsuhde solmitaan Baronan kanssa, mutta tulet työskentelemään Tokmannin toimipisteissä.

Haemme remonttihyllyttäjiä Arabian, Citycenterin, Itiksen, Tikkurilan ja Hyvinkään toimipisteisiin. Toivomme, että pystyt työskentelemään useammassa toimipisteessä.

Työtehtävä on määräaikainen 3.1.-27.2.2022 ja työaika on 37,5h viikossa. Työvuorot sijoittuvat pääsääntöisesti ma-pe aamuvuoroihin.

Tehtäviin kuuluu itsenäinen kuormien purku, hyllyttäminen ja asiakaspalvelu. Toivomme sinulta valmiutta itsenäiseen työskentelyyn, hyvää fyysistä kuntoa sekä ystävällisyyttä ja reipasta työotetta. Aikaisempi kokekus hyllytyksestä katsotaan eduksi, mutta koulutamme sinut tarvittaessa työtehtäviin.

Palkkaus on kaupan työehtosopimuksen mukainen.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, laitathan hakemusta mahdollisimman pikaisesti. Käymme hakemuksia läpi ja teemme valintoja jo hakuaikana.