À la carte tarjoilija, Ravintola Farang, BW-Restaurants

Työpaikat / À la carte tarjoilija, Ravintola Farang, BW-Restaurants

À la carte tarjoilija, Ravintola Farang, BW-Restaurants

Hakuaika päättyy 30.11.2021

Helsinki Hotelli- ja ravintola-ala Asiakaspalvelu/palvelu BW-Restaurants Oy

Farang on hidasta hauduttelua, aromien harmoniaa, intensiivisyyttä, parhaita raaka-aineita ja moderneja ruuanvalmistustekniikoita. Aasialaiset maut yhdistettynä rentoon tunnelmaan ja asiantuntevaan ja ystävälliseen palveluun luovat upean kokonaisuuden, makumatkan. Haemme Farangin matkaan ammattitaitoisia TARJOILIJOITA kokoaikaiseen työsuhteeseen.

BW-Restaurants Oy on Matti Wikbergin omistama yrityskokonaisuus, johon kuuluu tällä hetkellä kahdeksan huippuluokan ravintolaa Helsingin keskustassa: Farang, Gaijin, Boulevard Social, Bronda, Ventuno, Goldfish sekä Levain-ravintolat Punavuoressa ja Töölössä. Toiminta perustuu jatkuvaan uusiutumiskykyyn, korkeaan ammattitaitoon, rentoon fiilikseen ja mutkattomaan sekä huomioivaan palveluun.

Moderneihin aasialaisiin makuihin keskittynyt 11-vuotias ravintola Farang muutti ja avasi ovensa 2020 uusissa tiloissa Arkadiankadulla. Farang toimii kahdessa kerroksessa ja se on entistä tilavampi sekä elämyksellisempi.

Haemme ravintola Farangiin TARJOILIJAA joka haluaa itseään kehittäen sukeltaa tähän rakastettuun konseptiin ja makumaailmaan.

Ravintola Farangissa on rohkaiseva ja kannustava työympäristö, jossa jokaisen tiimin jäsenen ammattitaito kasvaa ja työskentely tapahtuu ammattiylpeydellä. Työntekijöiden hyvinvointi on avainasemassa ja tätä tukemaan henkilökunnalle tarjotaan mm. kattavat työterveyspalvelut sekä muita henkilökunnan etuja, kuten liikunta- ja kulttuurisetelit.

Farangin tarjoilijalta edellytetään vahvaa alan perusosaamista sekä hygieniapassia. Asiakkaita palvelellaan sujuvasti suomeksi ja englanniksi. Palkkaus perustuu ammattitaitoosi, joten kerrothan palkkatoiveesi.

BW-Restaurants haluaa olla työntekijöille paras työpaikka. Työtä tehdään intohimolla ja pilke silmäkulmassa. Ilmapiiri on avoin ja kannustava. BW-Restaurants kouluttaa koko tiimiään paljon, niin sisäisten kuin ulkoisten koulutusten myötä. Lisäksi he osallistuvat aktiivisesti alan tapahtumiin sekä messuille. Sitoutuneet ravintola-alan ammattilaiset ovat luoneet itselleen upeita urapolkuja!

Olisitko sinä kiinnostunut Farangin matkasta? Hyppää mukaan ja täytä hakemus! Aikaasi se vie vain pari minuuttia, jos sitäkään.

Farangissa sinua odottaa rento ja nuorekas työyhteisö, jossa työtä tehdään ilolla, intohimolla ja YHDESSÄ!

Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja haastatteluja tehdään jo hakuajalla. Barona toimii rekrytoinnin yhteyskumppanina.

Arkadiankatu 6, 00100 Helsinki