Tuotannontyöntekijöitä Rapalalle

Työpaikat / Tuotannontyöntekijöitä Rapalalle

Tuotannontyöntekijöitä Rapalalle

Hakuaika päättyy 05.12.2021

Asikkala Lahti Heinola Teollisuus/tuotanto Rapala VMC Oyj

Haemme nyt Rapalan uistintehtaalle Vääksyyn vielä kahta tuotannon työntekijää! Avoimet tehtävät sijaitsevat tehtaan puuosastolla ja sisältävät sormijatkojen tekemistä, rimasahausta, sorvausta ja työstöä.

Työtä tehdään kahdessa tai kolmessa vuorossa työvaiheesta ja tilanteesta riippuen.

Menestyminen tuotannon osaajana edellyttää yhteistyötaitoja ja mahdollisuutta tehdä vuorotyötä. Työn luonteen vuoksi tehtävä ei sovellu henkilölle, joka on allerginen puupölylle. Esimerkiksi puualan ammatillinen koulutus on tehtävässä eduksi, samoin kokemus tuotannon työtehtävistä ja automaattikoneiden parissa työskentelystä.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä luonnonkauniissa Vääksyssä, huippubrändin parissa. Perehdytyksestä eri työvaiheisiin vastaavat kokeneet ammattilaiset. Tarjoamme henkilöstölle kilpailukykyiset työsuhde-edut sekä henkilökunta-alennukset. Tehtävät ovat kuuden kuukauden mittaisia määräaikaisuuksia. Toivomme, että voit aloittaa työt mahdollisimman pian.

Jos työskentely kotimaisten sekä laadukkaiden tuotteiden parissa kiinnostaa, laitathan meille hakemusta mahdollisimman pian. Barona toimii rekrytoinnin yhteistyökumppanina ja vastaanotamme tehtävään hakemuksia ainoastaan järjestelmän kautta.