Kädentaitaja tuotannon töihin Vääksyyn Marttiinin tehtaalle

Työpaikat / Kädentaitaja tuotannon töihin Vääksyyn Marttiinin tehtaalle

Kädentaitaja tuotannon töihin Vääksyyn Marttiinin tehtaalle

Hakuaika päättyy 28.11.2021

Asikkala Lahti Heinola Sysmä Teollisuus/tuotanto Marttiini Oy

Haemme Marttiinin tehtaalle Vääksyyn vielä yhtä erinomaiset kädentaidot omaavaa tuotannon osaajaa!

Puukkojen ja keittiöveitsien valmistuksessa on monia eri työvaiheita. Terien ja kahvojen valmistuksessa ensimmäiset vaiheet tehdään tuotantokoneilla, mikä vaatii teknistä osaamista. Tuotteiden viimeistely on puolestaan enemmän käsityötä ja kädentaitojen merkitys korostuu, kun oman kädenjälki näkyy.

Menestyminen tuotannon osaajana edellyttää sitoutumista korkeisiin laatuvaatimuksiin. Hakemamme tuotannon osaaja on motivoitunut oppimaan, kehittymään ajan mittaan moniosaajaksi sekä kehittämään omaa työtään. Käsityövaiheissa tarvitaan erinomaisia kädentaitoja. Tekninen pohjakoulutus (esimerkiksi puu- tai metallialan) on tehtävässä eduksi, samoin kokemus tuotannon työtehtävistä tai puun parissa työskentelystä.

Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä luonnonkauniissa Vääksyssä, huippubrändin parissa. Perehdytyksestä puukonvalmistuksen eri vaiheisiin vastaavat kokeneet ammattilaiset.

Tehtävään valittu henkilö aloittaa Baronan kautta kuuden kuukauden määräaikaisella työsuhteella, mutta tarkoitus olisi tämän jälkeen siirtyä asiakkaan kirjoille vakituiseen työsuhteeseen. Voit aloittaa tehtävässä sopimuksen mukaan, mutta toivoisimme, että voisit aloittaa kuitenkin mahdollisimman pian.

Työaika on pääsääntöisesti klo 7:00-15:30. Huomioithan kuitenkin, että välillä tuotantotilanteen sitä vaatiessa työskennellään myös 2-vuorossa.

Jos työskentely kotimaisten sekä laadukkaiden tuotteiden parissa kiinnostaa, laitathan meille hakemusta mahdollisimman pian. Barona toimii rekrytoinnin yhteistyökumppanina ja vastaanotamme tehtävään hakemuksia ainoastaan järjestelmän kautta.