Ravintolatyöntekijä Hesburgeriin

Työpaikat / Ravintolatyöntekijä Hesburgeriin

Ravintolatyöntekijä Hesburgeriin

Hakuaika päättyy 30.11.2021

Salo Lohja Turku Hotelli- ja ravintola-ala Asiakaspalvelu/palvelu Ismo Rouvinen Oy (Teboil Kivihovi)

Etsimme Teboil Kivihovin Hesburgeriin iloista ja reipasta pikaruokatyöntekijää työskentelemään Hesburgerissa sekä kassoilla että mahdollisesti myös keittiön puolella, olisitko se sinä?

Teboil Kivihovin sijainti moottoritien varressa Helsingin ja Turun puolivälissä on erinomainen ja sen tilat ovat toimivat ja hyväkuntoiset. Teboil Kivihovi palvelee ympäri vuorokauden ja tarjoaa matkalaisille päivittäis- ja autotarvikkeet, matkaeväät, -lukemiset ja lahjatavarat. Kahvilan ja ravintolan lisäksi Kivihovilla palvelee myös Kotipizza sekä Hesburger.

Etsimme motivoitunutta ja näppärää pikaruokatyöntekijää, joka voisi työskennellä sopimuksen mukaan joko kokoaikaisesti tai osa-aikaisesti. Pikaruokatyöntekijän yksikään vuoro ei ole samanlainen, sillä työtehtäviin kuuluvat pikaruokien valmistus, asiakaspalvelu kassalla sekä puhtaanapitoon liittyvät työtehtävät.

Meillä pärjää tekijä, jolla ei mene sormi suuhun uusissa yllättävissä tilanteissa ja jolla on heittäytymiskykyä sekä halua oppia uutta. Aikaisempi asiakaspalvelukokemus on plussaa, mutta se mitä et vielä osaa niin opetellaan yhdessä!

Tehtävässä edellytetään suomen kielen taitoa sekä hygieniapassia, joka on mahdollista suorittaa myös töiden aloituksen jälkeen.

Nyt on oikea aika poimia takataskuun duuni ja laittaa hakemusta tulemaan oheisen hakulinkin kautta!