Järjestyksenvalvoja Jokereille

Työpaikat / Järjestyksenvalvoja Jokereille

Järjestyksenvalvoja Jokereille

Hakuaika päättyy 28.11.2021

Helsinki Hotelli- ja ravintola-ala Jokerit Hockey Club Oy

Kiekko on kilahtanut jäähän ja yleisö rynnii kannustamaan Jokereita. Paikalle tarvitaan PARHAAT järjestyksenvalvojat. Hae siis töihin Jokereille! Rekrytoimme järjestyksenvalvojia Jokereiden kotiotteluihin Hartwall Arenalle.

Työssäsi tulet olemaan tärkeä osa Jokeriperhettä ja olet avainasemassa luomassa turvallista, rentoa ja ennen kaikkea Jokerimaista tunnelmaa fanien keskuuteen.

Mitä voit odottaa Jokeriperheessä?

Järjestyksenvalvojana et koe kahta samanlaista työpäivää, sillä työ on todella monipuolista. Työpisteesi voi olla katsomossa, ravintolassa, turvatarkastuksessa, lipuntarkastuksessa tai yleisessä valvonnassa.

Kaikkialla tärkeimpänä työtehtävänä on kuitenkin ehdottomasti asiakaspalvelu Jokerimaisella asenteella! Opastat ja neuvot asiakkaita nimittäin hymyssäsuin sekä innokkaalla persoonallasi. Tämä työ vaatii tietenkin tietynlaista jämäkkyyttä, mutta nurkassa seisovaa hiljaista yrmyä emme hae. Tässä työssä haluamme, että heität persoonasi rohkeasti peliin!

Laita siis hakemus välittömästi tulemaan, jos taskussasi on jo järjestyksenvalvojan kortti ja jos sinulta löytyy reipasta ja reilua Jokerimaista asiakaspalvelijan asennetta!

Ja jos sinulla ei ole aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä niin älä anna sen estää sinua – Jokeriperheessä valmennetaan ja opastetaan. Työtä voit tehdä keikkaluontoisesti, omien aikataulujesi mukaan.

Tule mukaan mahdollistamaan ikimuistoinen lätkäkausi ja nostamaan Jokereiden peleissä tunnelma kattoon!

Jokerit – suomalaisella osaamisella, suomalaisella asenteella.

Areenankuja 1, 00240 Helsinki