Tarjoilija keikkatöihin, pääkaupunkiseutu

Työpaikat / Tarjoilija keikkatöihin, pääkaupunkiseutu

Tarjoilija keikkatöihin, pääkaupunkiseutu

Hakuaika päättyy 30.11.2021

Helsinki Espoo Vantaa Hotelli- ja ravintola-ala Asiakaspalvelu/palvelu

Sinä, joka kuulet ravintola-alan kutsun, mutta saatat olla jo muissa töissä. Haluatko tehdä lisätienestejä ja tehdä satunnaisia vuoroja Baronalla? Tule meille kokemaan ravintolamaailman hyvä fiilis ja mahtavat työkaverit.

SINULLA ON VAPAUS VALITA.

MITÄ: Meillä on tarjolla vuoroja sekä ac-tarjoilijoille että tilaustarjoilijoille asiakasyritystemme erilaisissa ravintoloissa ja tapahtumissa, aina yksityisasiakkaan häistä hienoon fine diningiin. Mikä olisi se sinun juttusi? Voit valita itsellesi sopivimmat keikat juuri sellaisista paikoista, jotka kiinnostavat sinua!

Alan aiempi kokemus huomioidaan palkassa.

MISSÄ: Meillä on keikkoja tarjolla ympäri pääkaupunkiseutua Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla. Voit kertoa millä alueella haluat työskennellä.

MILLOIN: Meillä pääset työskentelemään juuri sen verran kuin sinun kalenteriisi sopii, joten jos haluat sovittaa vuorot opintojen tai toisen työn oheen, onnistuu se meillä hyvin. Toivomme toki, että saamme nauttia työpanoksestasi mahdollisimman usein.

Odotamme sinulta:

  • Sulaudut helposti erilaisiin ravintoloihin ja teet työsi ammattimaisella ylpeydellä
  • Tarjoilukokemusta; muistathan, kuinka viiniä tarjoillaan sekä miten hoituu kolmen lautasen kantaminen
  • Suomen kielen taitoa
  • Hygieniapassia
  • Negatiivista salmonellatodistusta (hankittava viimeistään ennen ensimmäistä työvuoroa)

Jos sinulla on työpaita silitettynä, niin me haluamme päästää sinut nauttimaan rafladuunista!

Lähetäthän hakemuksesi pian!

Muistathan liittää siihen CV:n, jotta pääsemme heti tutustumaan sinuun paremmin.

#työtäunelmasieteen #itsesinäköinentyö #rafladuunit #barona

Baronan edut käytössäsi: Kun työllistyt Baronalle, saat käyttöösi baronalaisten edut. Voit hyödyntää sekä vaihtuvia että pysyviä etuja ympäri vuoden. Saat käyttöösi tarjoushinnat useisiin kuntosali- ja hyvinvointiketjuihin ympäri Suomen, alennuskoodeja yhteistyöyritystemme verkkokauppoihin ja sesongeittain vaihtuvia tarjouksia majoituspalveluihin.

Haluamme turvata terveytesi ja varmistaa yhdenvertaisen haastattelukokemuksen hakijoille myös koronaviruksen aikana. Niinpä Baronalle hakeminen on helppoa myös poikkeuksellisessa tilanteessa. Rekrytoinneissa hyödynnämme puhelimen lisäksi videokysymyksiä tai -haastattelua. Se on vaivatonta ja turvallista!

Kiitos ilmoituksemme lukemisesta- Mikäli tämä tehtävä ei kuitenkaan jostain syystä sytyttänyt, niin tutustuthan muihin avoimiin tehtäviimme osoitteessa https://careers.barona.fi