Ruokapalveluvastaava Fodbar Oy Reisjärvi

Työpaikat / Ruokapalveluvastaava Fodbar Oy Reisjärvi

Ruokapalveluvastaava Fodbar Oy Reisjärvi

Hakuaika päättyy 28.11.2021

Reisjärvi Nivala Haapavesi Haapajärvi Kärsämäki Halsua Hotelli- ja ravintola-ala Fodbar Oy

Pysyykö kauhat ja kattilat käsissäsi? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme Ruokapalveluvastaava Reisjärvelle!

Me uskallamme ajatella toisin

Fodbar perustettiin kesäkuussa 2020 tarjoamaan kokonaisvaltaisia ruokapalveluratkaisuita julkiselle ja yksityiselle sektorille. Fodbarin synnyn taustalla on halumme tarjota hyvää, ravitsevaa ja laadukasta ruokaa järkevin kustannuksin.

Konseptissamme vuosikymmenien kokemus ruuanvalmistus- ja henkilöstöalalta yhdistyy innovaatioihin. Toimintamme ytimessä on hävikin optimointi ja henkilöstökokonaisuuksien hallinta. Tämän yhdistelmän ansiosta pystymme tarjoamaan markkinoiden vaivattomimmat, laadukkaimmat ja kustannustehokkaimmat ruokapalveluratkaisut.

Fodbar on Fodelia Oyj:n ja Bravedo Oy:n yhteisyritys.

Haemme nyt Baronalle Ruokapalveluesimiestä työskentelemään uuden Fodbar-konseptin parissa. Työtä tehdään asiakasyrityksessämme Reisijärven kunnan terveyskeskuksen ateriapalveluissa ja pyörität arjen toimintaa ja suunnittelet kokonaisuuksia, sisältäen myös kotiateriapalvelut. Kohderyhmänä on seniorit, eli aiempi kokemus ikäihmisille tuotettavasta ateriapalvelusta katsotaan eduksi. Tehtäviin kuuluu myös suorittava työtä, työvuorosuunnittelua ja tiimin esihenkilönä toimimista. Tehtäviisi kuuluu myös palvelun kehittäminen yhdessä Fodbarin ja asiakkaan kanssa. Diettiosaaminen on sinulle plussaa ja ajokortti on välttämätön. Aikaisempi esimieskokemus on etusi.

Työaika 112,5 h / 3vk, työaika sijoittuu ma-su 7-17 välille. Johdettava tiimi tulee olemaan 1-3 hlö, joista kaikki ovat ateriapalvelutyöntekijöitä.

Tehtävässä käytetään Maran esimiestyöehtosopimusta. Barona toimii rekrytoinnissa kumppanina.

Jätä hakemuksesi pian, käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja kutsumme sinut haastatteluun.