Catering esihenkilö Juhula Catering Makosa Välivainio

Työpaikat / Catering esihenkilö Juhula Catering Makosa Välivainio

Catering esihenkilö Juhula Catering Makosa Välivainio

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Oulu Hotelli- ja ravintola-ala Uniresta Oy

Etsimme sinua Catering esihenkilö Makosa Välivainiolle Juhula Cateringiin, mikäli sinulla on aurinkoinen ja joustava asenne työntekoon eikä pieni kiirekään kykene haihduttamaan hymyä huuliltasi. Et koskaan väsy oppimaan uutta ja intohimosi työtäsi kohtaan näkyy ja maistuu aina asiakkaalle asti. Olet luontainen johtaja, mutta hoidat hommat kunnialla loppuun myös itsenäisesti ja oma-aloitteisesti ja otat vastuun catering tapahtumista ja pystyt ripeisiin päätöksiin. Kiinnostuitko?

Haemme osaavaa, joustavaa, aktiivista, asiakaspalveluhenkistä CATERING ESIHENKILÖ Juhula Catering Makosa Välivainiolle. Arvostamme joustavuutta, avoimuutta, palveluhenkisyyttä, oman persoonan peliin laittamista, hyvää paineensietokykyä sekä halua kasvaa itse ja kehittää toimintaamme entistä paremmaksi. Työ sisältää sekä kassatarjoilijavuoroja lounaalla että ilta- ja viikonlopputyötä Juhula Cateringin eri tilaisuuksissa. Työaikasi on keskimäärin 112,5h/3 viikkoon toistaiseksi voimassaolevalla sopimuksella ja rekrytoidut suoraan Unirestalle. Palkkauksessa käytetään Maran esimies-tessiä kokemuksesi mukaan. Barona toimii rekrytoinnissa yhteistyökumppanina.

Menestyksen avaimet:

  • Työkokemusta ja alan koulutusta
  • Esimieskokemus on sinulle eduksi tässä haussa
  • Hygieniapassia
  • Salmonellatodistusta
  • Englanninkielen taitoa
  • Ajokorttia

Kiinnostuitko? Laita hakemuksesi tulemaan heti! Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten saat meiltä nopeasti yhteydenoton.