AR Specialist

Työpaikat / AR Specialist

AR Specialist

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Helsinki Vantaa Espoo Taloushallinto/tilintarkastus St1 Oy

Haluatko mukaan rakentamaan puhtaampaa huomista?

Haemme energia-alan innovatiiviselle suunnannäyttäjälle St1 Oy:lle palvelualtista AR Specialistia kokoaikaiseen ja vakituiseen työsuhteeseen Helsinkiin. Työt alkavat sopimuksen mukaan arviolta tammikuussa 2022.

Tässä tehtävässä pääset osaksi innostunutta ja elävää tiimiä. Voit olla joko tuore osaaja, joka on jo ehtinyt kerryttämään hieman aiempaa kokemusta taloushallinnon tehtävistä esimerkiksi kesätyön tai harjoittelun kautta tai jo pidemmän kokemuksen omaava taloushallinnon ammattilainen. Tärkeintä on hyvä asenteesi ja motivaatiosi monipuolisia taloushallinnon tehtäviä kohtaan sekä kyky sietää myös rutiineja työssäsi.

Työtehtävät pähkinänkuoressa

AR Specilistina työtehtäviisi kuuluu muun muassa päivittäiset myyntireskontratehtävät, suorituksien kirjaaminen ja kohdistaminen, epäselvien suoritusten selvittäminen sekä laskutusaineistojen seuranta. Päivittäisiin tehtäviisi kuuluu myös asiakaspalvelu sekä puhelimitse että sähköpostitse myyntireskontran osalta. Lisäksi pääset tehtävässäsi työskentelemään avustavan kirjanpidon, kuukauden katkon sekä muiden taloushallinnon tehtävien parissa.

Minkälaisia kompetensseja tehtävässä menestyminen edellyttää?

Toivomme sinulta hieman aiempaa kokemusta taloushallinnon tehtävistä sekä soveltuvaa koulutustaustaa (esim. kaupallinen koulutus). Työssä menestyy henkilö, jolta löytyy itsenäistä sekä St1’läisille ominaista oma-aloitteista työskentelyotetta yhteisten tavoitteiden hyväksi. Hyödynnät työssäsi jouhevasti erilaisia järjestelmiä samanaikaisestikin, etkä pelästy tiukkojakaan aikatauluja. Ideaalityöntekijältä löytyy huolellinen ja tarkka työskentelyote sekä hän kommunikoi sujuvasti suomen ja englannin kielellä. Työskentelemme avotoimistossa, joten tehtävässä pärjää henkilö, joka ei pelästy pientä hälinää. Tärkeintä on, että olet innostunut ja motivoitunut tyyppi, jolta löytyy motivaatiota kehittyä ammatillisesti.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä mielenkiintoisten tehtävien parissa monipuolisessa ympäristössä, jossa sinulla on mahdollisuus kehittyä taloushallinnon ammattilaisena. Tueksesi saat asiantuntevat kollegat, jotka suhtautuvat intohimoisesti paitsi omaan työhönsä myös missioomme puhtaamman huomisen rakentamisesta. Pääset osaksi kasvavaa ja innovatiivista pohjoismaista energiayhtiötä, jolla on selkeä visio ja draivia viedä muutosta eteenpäin. Työpaikka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Helsingin Pasilassa. Henkilöstöetuna tarjoamme työntekijöillemme muun muassa bonusjärjestelmän, henkilöstörahaston, lounas-, liikunta- ja kulttuuriedun, vapaa-ajan vakuutukset sekä kattavan työterveyshuollon.

Oletko sinä uusi työystävämme? Hae nyt!

Jätäthän hakemuksesi CV:n kera mahdollisimman pian - viimeistään 28.11.2021. Aloitamme hakemusten läpikäymisen ja mahdolliset haastattelut jo hakuajalla, mutta ethän pelästy, jos emme ole olleet sinuun vielä yhteyksissä ennen hakuajan päättymistä – joskus prosessit venyvät ja paukkuvat! Pyrimme ilmoittamaan kaikille hakijoille päätöksistä viimeistään viikon 48 aikana. Alkuhaastattelut toteutetaan Baronan toimesta videohaastatteluna, jonka jälkeen prosessi jatkuu mahdollisiin asiakashaastatteluihin St1:llä hyödyntäen sekä videohaastattelua että F2F-tapaamisia.

Toteutamme rekrytoinnin yhteistyössä Baronan kanssa. Saat lisätietoja tehtävästä tai rekrytointiprosessista ottamalla yhteyttä Baronan rekrytointikonsultti Sini Jonkiin, p. +358 50 452 1599 tai sini.jonk(at)barona.fi.