Suurtalouskokki Tampereelle

Työpaikat / Suurtalouskokki Tampereelle

Suurtalouskokki Tampereelle

Hakuaika päättyy 28.11.2021

Tampere Hotelli- ja ravintola-ala Pirkanmaan Voimia

WANTED: Etsimme ammattitaitoista, asiakaslähtöisesti toimivaa suurtalouskokkia työskentelemään Tampereen alueella!

Etsimme Baronalla suurtalouskokkeja työskentelemään asiakasyrityksessämme Pirkanmaan Voimialla. Työ painottuu arkiaamuihin ja -päiviin. Työtä on keikkaluontoisesti ja määräaikaisesti koulujen, päiväkotien sekä muiden laitosten keittiöillä koko Tampereen alueella.

Tehtävä tarjoaa sinulle mahdollisuuden työskennellä monipuolisesti vaihtelevissa tehtävissä ja kohteissa! Pääset tutustumaan erilaisiin paikkoihin ja kehittämään osaamistasi. Keikkatyöntekijänä sinulla on mahdollisuus täyttää kalenterisi oman käytettävyytesi mukaisesti. Keikkatyön lisäksi on mahdollista työllistyä myös pidempään määräaikaiseen sijaisuuteen, esimerkiksi syyslukukauden ajaksi.

Etsimällämme työntekijällä on alan tutkinto tai riittävää työkokemusta kokin työstä. Työssä tulee olla hygieniapassi sekä ajan tasalla oleva salmonellatodistus. Koulu- ja päiväkotikohteissa edellytämme rikostausselvitystä. Etsimme työntekijää, jolla on hyvä paineensietokyky, työhön tarttuva asenne sekä sujuva suomen kieli. Suurtalouskokin työtehtävät koostuvat raaka-aineiden tilaamisesta, vastaanottamisesta ja esikäsittelystä, ruoan ja lisäkkeiden valmistamisesta, astiahuollosta, keittiön puhtaanapidon tehtävistä ja omavalvonnasta. Työssä tarvitaan raaka-aineiden ja valmistumenetelmien tuntemusta sekä asiakaspalvelutaitoja. Erityisruokavalioiden tuntemus on eduksi.

Jos olet etsimämme toimeen tarttuva kokki, lähetä hakemus jo tänään oheisen linkin kautta! Liitä mukaan kuvat opinto- ja työtodistuksistasi sekä hygieniapassista. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana.