Salityöntekijä Juustoportille

Työpaikat / Salityöntekijä Juustoportille

Salityöntekijä Juustoportille

Hakuaika päättyy 30.11.2021

Kurikka Hotelli- ja ravintola-ala Juustoportti Catering Oy

Hei sinä, tuu töihin Jalasjärven Juustoportin liikennemyymälään! Haemme nyt iloista ja asiakaspalveluhenkistä työntekijää liikennemyymälätyöntekijän tehtäviin.

Voit olla jo alan ammattilainen tai uraa vasta aloitteleva, asenne ratkaisee. Tartu siis tilaisuuteen ja tule mukaan eläväiseen liikennemyymälän sykkeeseen! Aikaisempi kokemus kassatyöskentelystä on plussaa, mutta tärkeintä on rautainen asenne työntekoon.

Etsimme ihmistä, joilla on joko aikaisempaa kokemusta ravintola-alan tehtävistä tai vaihtoehtoisesti kova into ja aito kiinnostus oppia! Tärkeintä on, että laadukas palvelu voidaan taata sinun persoonallisella asiakaspalveluasenteellasi. Työtä on tarjolla keskimäärin 90h/3vk tai käytettävyytesi mukaan. Liikennemyymälä on avoinna ma-su klo 7-22, joten toivomme sinun voivan työskennellä niin arkisin kuin viikonloppuisinkin eri vuoroissa. Saat monipuolisen ja kattavan perehdytyksen työn alkaessa.

Tarjoamme sinulle monipuolisia ja vaihtelevia työtehtäviä kehittyvässä ja kasvavassa ympäristössä ja mukavien työkavereiden yhteisössä. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä! Kiiruhda siis hakemusta täyttämään!