Business-luokan asiakaspalvelija lentokentälle

Työpaikat / Business-luokan asiakaspalvelija lentokentälle

Business-luokan asiakaspalvelija lentokentälle

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Vantaa Helsinki Espoo Hotelli- ja ravintola-ala

Kiinnostaisiko kansainvälinen työilmapiiri ja huippu työyhteisö? Haemme asiakkaallemme lentokentälle business-luokan ravintolapalveluihin työntekijää super-asenteella! Tehtävässä huolehditaan, että asiakkaat voivat rauhassa nauttia laadukkaista tarjottavista huolitellussa ympäristössä.

Etsimme hyvällä asenteella varustettua huipputyyppiä! Sinulta löytyy ravintola-alalta aiempaa kokemusta ja olet innokas oppimaan uutta. Pystyt työskentelemään joustavasti erilaisissa työtehtävissä ja nautit asiakaspalvelusta. Lisäksi omaat hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot. Osaat myös ratkoa asiakkaiden kiperiäkin kysymyksiä.

Työsi ydintä on ravintolan salin ylläpito, ruoka- sekä juomabuffettien houkuttelevina pitäminen, baarityöskentely ja onnistuneen asiakaspalvelukokemuksen tuottaminen asiakkaalle niin vastaanottotiskillä kuin ravintolasalin puolellakin. Ravintolassa käy paljon kansainvälisiä asiakkaita, joten suomen kielen lisäksi englannin kielen taitosi tulee olla sujuvaa.

Työt alkavat tammikuun alussa ja jatkuvat vähintään kuusi kuukautta. Työt sijoittuvat vaihtelevasti viikon jokaiselle päivälle ja työvuorot vaihtelevat varhaisesta aamusta myöhäiseen iltaan, lentoliikennettä myötäillen. Tunteja on tarjolla 90h/3vko.

Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja täytämme paikkoja heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimithan nopeasti!

Edellytykset työnsaannille:

  • suomen kielen taito
  • englannin kielen taito
  • täysi-ikäisyys

Töiden aloitukseen mennessä tarvitaan:

  • hygieniapassi
  • negatiivinen salmonellatodistus

Kaikille valituille työntekijöille tehdään poliisin laatima suppea turvaselvitys.

Palkkaus työehtosopimuksen mukainen.