Kokki lentokentälle

Työpaikat / Kokki lentokentälle

Kokki lentokentälle

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Vantaa Hotelli- ja ravintola-ala

Kiinnostaisiko kansainvälinen työilmapiiri ja huippu työyhteisö? Haemme asiakkaallemme lentokentälle business-luokan ravintolapalveluihin kokkia. Tehtävässä huolehditaan, että asiakkaat voivat rauhassa nauttia laadukkaista tarjottavista huolitellussa ympäristössä.

Etsimme hyvällä asenteella varustettua huipputyyppiä! Olet mahdollisesti tehnyt ravintola-alan töitä aikaisemmin ja olet innokas oppimaan uutta. Pystyt työskentelemään joustavasti erilaisissa työtehtävissä ja nautit keittiön hektisestä ilmapiiristä. Lisäksi omaat hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot.

Työsi ydintä on muun muassa korkealuokkaisten buffetruokien valmistus ja buffettien houkuttelevina pitäminen sekä onnistuneen asiakaspalvelukokemuksen tuottaminen asiakkaalle. Työssäsi vastaat myös omavalvonnan toimivuudesta. Ravintolassa käy paljon kansainvälisiä asiakkaita, joten suomen kielen lisäksi osaat käytttää myös englannin kieltä.

Työt alkavat joulukuussa ja jatkuvat vähintään kuusi kuukautta - tässä on hyvä mahdollisuus myös pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työt sijoittuvat vaihtelevasti viikon jokaiselle päivälle ja työvuorot vaihtelevat varhaisesta aamusta myöhäiseen iltaan (04:30-00:00), lentoliikennettä myötäillen. Tunteja on tarjolla noin 90h/3vko.

Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja täytämme paikkoja heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimithan nopeasti!

Edellytykset työnsaannille:

  • suomen kielen taito

  • täysi-ikäisyys

  • kokin koulutus

Töiden aloitukseen mennessä tarvitaan:

  • hygieniapassi

  • negatiivinen salmonellatodistus

Kaikille valituille työntekijöille tehdään poliisin laatima suppea turvaselvitys.

Palkkaus työehtosopimuksen mukainen.