Kassamyyjä Citymarket Pietarsaari

Työpaikat / Kassamyyjä Citymarket Pietarsaari

Kassamyyjä Citymarket Pietarsaari

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Pietarsaari Kokkola Myyntitehtävät Asiakaspalvelu/palvelu Vähittäis- ja tukkukauppa Citymarket Pietasaari

Etsimme reippaita ja asiakaspalveluhenkisiä kassatyöntekijöitä keikkaluontoisiin työsuhteisiin Pietarsaaren Citymarkettiin.

Voit olla jo kokemusta kerryttänyt tai uraa vasta kaupan alalla aloitteleva, tärkeintä on asenne ja hyvä draivi työhön! Arvostamme kykyä oma-aloitteiseen, iloiseen ja ystävälliseen, asiakkaan tarpeet huomioivaan asiakaspalveluun. Aikaisempi kokemus vastaavasta työstä ja/tai asiakaspalvelusta luetaan eduksi, mutta tehtäviin tottakai perehdytetään! Tärkeintä on aito kiinnostus ja oikeanlainen asenne työhön. Tehtäviisi kuuluu pääasiassa asiakaspalvelu ja myynti kassalla. Työ sopii hyvin myös esimerkiksi opiskelijalle taikka toisen työn oheen.

Edellytämme sinulta

• asiakaspalveluhenkisyyttä

• täysi-ikäisyyttä

• sujuvaa suomen ja ruotsin kielen taitoa

• joustavuutta ja oma-aloitteisuutta

• tunnollisuutta ja täsmällisyyttä

• luotettavuutta ja reipasta asennetta niin työpaikalla kuin töihin lähtemisessä

Baronan työntekijänä pääset vaikuttamaan siihen, kuinka paljon teet työtunteja. Kerrothan hakemuksessasi, kuinka paljon olisit halukas tekemään töitä. Mahdollisuus myös pidempiin määräaikaisiin työsuhteisiin.

Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Jos olet jo vakuuttunut siitä, että olet etsimämme henkilö, lähetä hakemuksesi meille heti! Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja täytämme paikat heti oikeiden henkilöiden löydyttyä.