Tuoteassistentti / Tekninen asiakaspalvelija Sandcomille Turkuun

Työpaikat / Tuoteassistentti / Tekninen asiakaspalvelija Sandcomille Turkuun

Tuoteassistentti / Tekninen asiakaspalvelija Sandcomille Turkuun

Hakuaika päättyy 30.11.2021

Turku Kaarina Raisio Lieto Paimio Tekniikka IT/tietoliikenne Asiakaspalvelu/palvelu Sandcom Oy

Tule työskentelemään Sandcomille Turkuun! Haemme nyt teknistä tuoteassistenttia/asiakaspalvelijaa tehokkaan ja ammattitaitoisen tiimimme jäseneksi. Tässä avainroolissa autat asiakkaitamme tuoteasioissa tuotteiden elinkaaren ajan. Mikäli tunnet asiakaspalvelun sekä tekniikan omaksi lajiksesi, tämä työpaikka saattaa olla juuri se mitä olet etsinyt!

Osallistut keskeisesti tuotetietojen ja -kuvausten luomiseen, tietojen ylläpitoon sekä päivitykseen. Teet myös raportointia päämiehille sekä yhtiön sisäisiin tarpeisiin. Lisäksi tehtävääsi kuuluvat erilaisten teknisten ongelmien ratkaisu sekä asiakaspalvelu puhelimitse ja sähköpostitse. Olet tukena jälleenmyyjillemme ja loppuasiakkaillemme maahantuomiemme valvontakameroiden asentamisessa ja käytössä.

Sinun ei tarvitse olla kokenut osaaja, sillä perehdytämme sinut tehtävään. Toivomme, että sinulla on jo kokemusta asiakaspalvelutehtävistä, soveltuva tekninen osaamispohja sekä motivaatiota kehittyä ja oppia uutta.

Menestyt parhaiten tehtävässä, jos sinulta löytyy

  • hyviä asiakaspalvelu- ja vuorovaikutustaitoja

  • tiimihenkisyyttä, yrittäjämäistä työasennetta, joustavuutta ja pilkettä silmäkulmassa
  • oma-aloitteisuutta, järjestelmällistä ja tarkkaa työskentelytapaa
  • sujuvaa suomen kielen kirjallista ja suullista ilmaisua ja hyvää englannin kielitaitoa (kirjallinen ja suullinen) sekä hyvä Excel osaaminen
  • perusymmärrystä tietotekniikasta ja tietoverkkojen rakentamisesta

Tarjoamme sinulle rennon ja kotoisan työympäristön, jossa pääset työskentelemään mukavassa porukassa. Saat monipuolisia ja haastavia työtehtäviä asiakaspalvelun parissa sekä loistavan mahdollisuuden oppia uutta, kehittyä ja edetä urallasi.

Työ alkaa määräaikaisena Baronan kautta, mutta haemme uutta tiiminjäsentä tositarkoituksella ja taustalla voi olla pitkäaikainen/ vakituinen työsuhde. Työtä on arvioidusti 30-37,5 h/viikko.

Kiinnostuitko? Lähetä siinä tapauksessa meille lisätietoa itsestäsi sekä osaamisestasi hakemuksen ja CV:n muodossa 30.11. mennessä.

Mikäli jokin asia jäi mietityttämään tartu puhelimeen ja soita Katille Baronalle gsm 050 370 8435.