Suurtalouskokki Vesilahdelle

Työpaikat / Suurtalouskokki Vesilahdelle

Suurtalouskokki Vesilahdelle

Hakuaika päättyy 28.11.2021

Vesilahti Hotelli- ja ravintola-ala Vesilahden kunta

Pysyykö kädessäsi niin kauhat kuin kapustat sekä hallitset yhdistelmäuunit ja monitoimipadat? Nautitko työskennellä tiimissä, jos kiireenkin keskellä huumori lentää ja saat tiimin tuen työhösi? Nyt olisi sinulle paikka avoinna!

Etsimme Vesilahden ravintokeskukseen suurtalouskokkia, jolla on aiempaa työkokemusta tuotantokeittiöstä. Työtehtävässä vaaditaan suurtalouskokin ammattitutkintoa tai työkokemusta vastaavista tehtävistä. Hygieniapassi ja salmonellatodistus tulisi myös löytyä töiden alkaessa.

Työtä tehdään pääsääntöisesti arkipäivisin 38,25h/vko, viikonloppuvuoroja voi olla satunnaisesti. Työt alkavat sopimuksen mukaan, vaikka jo piankin. Työsopimus kestää ainakin vuoden 2021 loppuun saakka ja mahdollisesti jatkuu ensi vuoden puolella.

Etsimme yhteistyökykyistä henkilöä, joka pystyy työskentelemään itsenäisesti, esimies ja työkaverit tukenaan. Arvostamme mukautumiskykyä, sillä päivän työtehtävät voivat vaihdella tilanteiden mukaisesti. Vastassasi sinulla on rempseä, avoin ja energinen työtiimi, joka kaipaa uutta jäsentä joukkoihinsa. Työssä pärjää tekijä, joka on oma-aloitteinen, työtä pelkäämätön tiimipelaaja. Oletko se sinä?

Lähetä pian hakemuksesi, koska hakemuksia käsitellään jo hakuaikana.

Anttilantie 2, 37470 Vesilahti