Keittiöapulainen Vesilahteen

Työpaikat / Keittiöapulainen Vesilahteen

Keittiöapulainen Vesilahteen

Hakuaika päättyy 28.11.2021

Vesilahti Hotelli- ja ravintola-ala Vesilahden kunta

Etsimme Vesilahden alueelle keittiöapulaisia työskentelemään asiakasyrityksissämme. Voit olla ammattitaitoinen tai uraa vasta aloitteleva työntekijä. Tärkeintä on oma asenteesi työhön.

Etsimme Baronalle keittiöapulaista työskentelemään asiakasyrityksessämme Vesilahden kunnalla. Työtä on tarjolla Vesilahden kouluilla, terveyskeskuksella ja muissa kohteissa. Keittiöapulaisen työhön kuuluvat keittiön avustavat työtehtävät, puhtaanapito ja omavalvonta. Työvuoroja on arkisin sekä viikonloppuisin, painottuen kuitenkin arkipäiviin.

Hakemallamme keittiöapulaisella on alan koulutus tai jo aikaisempaa työkokemusta alalta. Työntekijässä etsimme oma-aloitteisuutta, paineensietokykyä sekä joustavuutta. Tehtävä edellyttää hygieniapassia, salmonellatodistusta sekä rikostaustaotetta.

Tarjoamme sinulle monipuolisia ja vaihtelevia työtehtäviä kehittyvässä työmaailmassa. Työt alkavat sopimuksen mukaisesti. Työtä on keikkaluontoisesti sekä määräaikaisesti. Keikkaluontoisessa työssä sinulla on mahdollisuus täyttää kalenterisi oman käytettävyytesi mukaisesti. Työhön perehdytetään, mutta sinulla on hyvä olla jo perustaidot hallussasi.

Jos kuvaus vastasi etsimääsi, laita työhakemus jo tänään oheisen linkin kautta! Liitä hakemukseesi mukaan työ- ja koulutodistukset ja mahdolliset hygienia- ja työturvallisuuskortit. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana.