Tiskaaja Vesilahteen

Työpaikat / Tiskaaja Vesilahteen

Tiskaaja Vesilahteen

Hakuaika päättyy 28.11.2021

Vesilahti Hotelli- ja ravintola-ala Vesilahden kunta

Haemme Vesilahden alueelle tiskaajaa hektisiin työtehtäviin. Jos olet reipas eikä sinulla mene jauhot suuhun paineen alla, lähetä hakemus tänään!

Hakemamme tiskaaja tulee työskentelemään Vesilahden kunnan suurtalouskeittiöillä. Tiskaajan tehtäviin kuuluu astiahuoltoa sekä siisteyden ylläpitoa keittiöllä. Työtä aamuvuoroissa erityisesti arkipäivinä.

Etsimämme tiskaaja omaa huikean asenteen: hän suhtautuu työhön reippaasti ja oma-aloitteisesti. Tiskaajan työ voi olla hektistä. Etsimällämme tiskaajalla pysyy siis pää kylmänä myös kiireessä.

Joustava keikkaluontoinen työ tarjoaa sinulle mahdollisuuden yhdistää työ arkeen sujuvasti. Voit valita, milloin työskentelet. Tarjoamme myös osaamistasi vastaavan palkkauksen. Tehtävässä vaatimuksena on hygieniapassi ja salmonellatodistus. Koulu- ja päiväkotikohteissa työskenteleviltä edellytetään rikostaustaotetta.

Jos olet etsimämme tehokas tiskaaja, lähetä hakemus jo tänään oheisen linkin kautta! Liitä hakemukseesi mukaan koulu- ja työtodistuksesi sekä hygieniapassi. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana.