À la carte tarjoilija, Ravintola Bronda, BW-Restaurants

Työpaikat / À la carte tarjoilija, Ravintola Bronda, BW-Restaurants

À la carte tarjoilija, Ravintola Bronda, BW-Restaurants

Hakuaika päättyy 30.11.2021

Helsinki Hotelli- ja ravintola-ala Asiakaspalvelu/palvelu BW-Restaurants Oy

Brondassa matkataan modernin brasserieruoan ääreen, keskelle Espanjan, Italian ja Ranskan makumaailmaa. Keittiön taidonnäytteet lautasilla, Bar Brondan leikittelevät, käsityönä valmistetut cocktailit laseissa ja viikonloppuisin levyjä pyörittävät DJ:t tarjoavat elämyksellisiä hetkiä Helsingin sykkeessä. Haemme Brondan tiimiin näitä elämyksiä tarjoilevia ammattitaitoisia TARJOILIJOITA kokoaikaiseen työsuhteeseen.

BW-Restaurants Oy on Matti Wikbergin omistama yrityskokonaisuus, johon kuuluu tällä hetkellä kahdeksan huippuluokan ravintolaa Helsingin keskustassa: Farang, Gaijin, Boulevard Social, Bronda, Ventuno, Goldfish sekä Levain-ravintolat Punavuoressa ja Töölössä. Toiminta perustuu jatkuvaan uusiutumiskykyyn, korkeaan ammattitaitoon, rentoon fiilikseen ja mutkattomaan sekä huomioivaan palveluun.

Bronda nojaa vahvasti Välimeren eurooppalaisten keittiösuurvaltojen aromeihin. Listalta löytyy monia tuttuja ja rakastettuja klassikkoannoksia, jotka toteutetaan modernisti ja tyylikkäästi. Jokainen annos aina cocktaileja myöten on ainutkertainen taidonnäyte. Viinilista perustuu vanhan maailman viineihin ja listalle on valittu laaja kattaus hinta-laatusuhteeltaan ensiluokkaisia viinimaailman helmiä. Laaja samppanjalistasta on myös Brondan erityisen ylpeyden aihe!

Haemme ravintola Brondaan taitavaa TARJOILIJAA, jonka mestaripiirros ruuan ja juoman yhdistäjänä jää asiakkaiden mieleen!

Ravintola Brondassa on rohkaiseva ja kannustava työympäristö, jossa jokaisen tiimin jäsenen ammattitaito kasvaa ja työskentely tapahtuu ammattiylpeydellä. Työntekijöiden hyvinvointi on avainasemassa ja tätä tukemaan henkilökunnalle tarjotaan mm. kattavat työterveyspalvelut sekä muita henkilökunnan etuja, kuten liikunta- ja kulttuurisetelit.

Brondan tarjoilijalta edellytetään vahvaa alan perusosaamista sekä hygieniapassia. Asiakkaita palvelellaan sujuvasti suomeksi ja englanniksi. Palkkaus perustuu ammattitaitoosi, joten kerrothan palkkatoiveesi.

BW-Restaurants haluaa olla työntekijöille paras työpaikka. Työtä tehdään intohimolla ja pilke silmäkulmassa. Ilmapiiri on avoin ja kannustava. BW-Restaurants kouluttaa koko tiimiään paljon, niin sisäisten kuin ulkoisten koulutusten myötä. Lisäksi he osallistuvat aktiivisesti alan tapahtumiin sekä messuille. Sitoutuneet ravintola-alan ammattilaiset ovat luoneet itselleen upeita urapolkuja!

Kiehtooko hyppäys mukaan Brondan palettiin? Lähetä hakemuksesi. Se vie aikaasi vain pari minuuttia, jos sitäkään.

Brondassa sinua odottaa ammattitaitoinen työyhteisö, jossa työtä tehdään ilolla, intohimolla ja YHDESSÄ!

Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja haastatteluja tehdään jo hakuajalla. Barona toimii rekrytoinnin yhteyskumppanina.

Eteläesplanadi 20, 00101 Helsinki