Siivooja Kangasalle

Työpaikat / Siivooja Kangasalle

Siivooja Kangasalle

Hakuaika päättyy 28.11.2021

Kangasala Kiinteistöala Hotelli- ja ravintola-ala Kangasalan kaupunki

Haemme siivoojia Kangasalan alueelle arkipainotteiseen työhön. Jos kiinnostuit, lähetä hakemus jo tänään!

Etsimme siivoojia työskentelemään asiakasyrityksessämme Kangasalan kaupungilla. Työtä on määräaikaisesti ja keikkaluontoisesti erityisesti koulu- ja päiväkotikohteissa. Työ on arkipainotteista ylläpitosiivousta. Joustavassa keikkaluontoisessa työssä voit tehdä töitä silloin, kun sinulle sopii. Pystyt sujuvasti sopimaan vuoroista sähköisen tilausjärjestelmämme kautta, josta on saatavilla myös mobiiliappi. Pääset näkemään erilaisia kohteita ja tutustumaan moniin uusiin työkavereihin.

Etsimme reipasta ja asiakaslähtöistä siivoojaa, joka tarttuu työhön ahkeralla otteella. Tehtävässä on eduksi aikaisempi kokemus siivoustyöstä tai alan koulutus. Koulu- ja päiväkotikohteissa työskenteleviltä edellytetään rikostaustaotetta.

Mikäli siis haluat päästä näkemään kätesi jäljen sekä ylläpitämään siisteyttä ja järjestystä, lähetä työhakemuksesi jo tänään! Liitä hakemukseesi alan työ- ja opintotodistukset. Jos sinulta löytyy hygienipassi tai työturvallisuuskortti, voit lisätä myös ne. Hakemuksia käsitellään myös hakuaikana.