Siivooja Ylöjärvelle

Työpaikat / Siivooja Ylöjärvelle

Siivooja Ylöjärvelle

Hakuaika päättyy 28.11.2021

Ylöjärvi Kiinteistöala Hotelli- ja ravintola-ala Ylöjärven kaupunki

Haemme siivoojia Ylöjärven alueelle arkipainotteiseen työhön. Jos kiinnostuit, lähetä hakemus jo tänään!

Etsimme siivoojia työskentelemään asiakasyrityksessämme Ylöjärven kaupungilla. Työtä on määräaikaisesti ja keikkaluontoisesti erityisesti koulu- ja päiväkotikohteissa. Työ on arkipainotteista ylläpitosiivousta. Joustavassa keikkaluontoisessa työssä voit tehdä töitä silloin, kun sinulle sopii. Pystyt sujuvasti sopimaan vuoroista sähköisen tilausjärjestelmämme kautta, josta on saatavilla myös mobiiliappi. Pääset näkemään erilaisia kohteita ja tutustumaan moniin uusiin työkavereihin.

Etsimme reipasta ja asiakaslähtöistä siivoojaa, joka tarttuu työhön ahkeralla otteella. Tehtävässä on eduksi aikaisempi kokemus siivoustyöstä tai alan koulutus mutta sinulla on myös kauttamme mahdollisuus oppisopimuskoulutukseen. Koulu- ja päiväkotikohteissa työskenteleviltä edellytetään rikostaustaotetta.

Mikäli siis haluat päästä näkemään kätesi jäljen sekä ylläpitämään siisteyttä ja järjestystä, lähetä työhakemuksesi jo tänään! Liitä hakemukseesi alan työ- ja opintotodistukset. Jos sinulta löytyy hygienipassi tai työturvallisuuskortti, voit lisätä myös ne. Hakemuksia käsitellään myös hakuaikana.