Liikennemyymälätyöntekijä ABC Orituvalle

Työpaikat / Liikennemyymälätyöntekijä ABC Orituvalle

Liikennemyymälätyöntekijä ABC Orituvalle

Hakuaika päättyy 28.11.2021

Orivesi Kangasala Ruovesi Hotelli- ja ravintola-ala Pirkanmaan Osuuskauppa

Sykkiikö sydämesi asiakaspalvelulle? Nautitko kiireestä ja monipuolisesta työstä? Jos vastasit kyllä, jatkahan lukemista!

Etsimme Orivedelle legendaariseen ABC Oritupaan ravintolatyöntekijää. Työtehtäviisi kuuluu mm. kassatyöskentely, salin siistiminen, asiakaspalvelu ja tarvittaessa voit auttaa vaikka keittiönkin puolella. Olet alan ammattilainen, juuri valmistunut tai alaa parhaillaan opiskeleva tulevaisuuden tekijä. Jos olet myös oppimishaluinen, ripeä ja kiirettä pelkäämätön, saatat olla juuri meidän etsimämme henkilö!

Odotamme sinulta motivaatiota uuden oppimiseen, hyvää paineensietokykyä, reipasta työskentelyä ja rempseää asennetta.

Tarjoamme sinulle vaihtelevia ja monipuolisia työtehtäviä kehittyvässä työmaailmassa. Meidän kauttamme saat arvokasta työkokemusta, mukavia työkavereita ja vahvan organisaation tuen työskentelyn tueksi.

Työt alkavat sopimuksen mukaan Baronan työntekijänä. Sinulla on mahdollista työskennellä keikkaluontoisesti silloin, kun haluat tai kiinteillä sopimustunneilla. Työajat sijoittuvat liikenneaseman aukioloaikojen mukaan (avoinna klo 6-22). Palkka on alan TES-mukainen.

Edellytys työnsaannille on simppeli: positiivinen tekemisen meininki!

Oletko sinä hymyilevä asiakaspalvelija, joka haluaa työskentelemään vauhdikkaaseen tiimiin vilkkaan valtatien varrella sijaitsevalle liikenneasemalle? Lähetä pian hakemuksesi, etsimme juuri sinua!

Valtatie 9, 35300 Orivesi