Sähkösuunnittelija

Työpaikat / Sähkösuunnittelija

Sähkösuunnittelija

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Helsinki Suunnittelu Tekniikka Creators Oy

Olisitko sinä Creator #98?

Elokuussa juhlistimme Creatorsin 3-vuotistaivalta. Olemme kolmessa vuodessa kasvaneet kyseenalaistetusta start-upista asiakkaiden ja työntekijöiden arvostamaksi insinööritoimistoksi, jossa työntekijöiden vaihtuvuus on erittäin vähäistä. Yrityskulttuurissamme arvostetaan työntekijöitä yksilöinä, panostetaan ihmisten hyvinvointiin ja vaalitaan yhteisöllisyyttä. Tuntopalvelussa työntekijämme ovat antaneet meille anonyymisti arvion 4,8/5.

Haemme muutamia lisävahvistuksia sähkö- sekä mekaniikkasuunnitteluun. Organisaatiossamme työskentelee yhteensä yli 80 sähkö-, mekaniikka- ja automaatiosuunnittelijaa, olisitko sinä seuraava?

Tulevat työtehtävät vaihtelevat melko paljon riippuen projektista, osaamisestasi sekä toiveistasi. Meillä näihin saa vaikuttaa, sillä haluamme että olet arkipäiväiseen työhösi tyytyväinen. Liiketoimintamme koostuu asiakkaille toteutettavista projekteista, joten yhteneväistä kaikille työtehtäville on se, että työskentelet asiakasrajapinnassa sekä kone- ja laitesuunnittelun parissa. Projektisi voivat suuntautua esim. kaivos- tai mineraalinjalostusteollisuuteen, tuotantolaitoksiin, energiaratkaisuihin tai liikkuviin koneisiin.

Suunnittelijan rooli Creatorsilla edellyttää teknistä koulutusta sekä itseohjautuvaa asennetta, sillä olemme esimiehetön organisaatio. Aikaisempi kokemus suunnittelutyöstä on yleensä välttämätöntä, sillä hyppäät yleensä projektiin nopeasti aloituksen jälkeen. Suunnitteluohjelmistona käytämme yleensä EPLAN:ia tai CADMATIC:ia, joten näiden osaaminen on eduksi. Tarvittaessa koulutamme sinut EPLAN-osaajaksi.

Mikäli olisit halukas kuulemaan lisää meistä tai asiakasprojekteistamme, ole yhteydessä Henriin (043 824 4822 tai henri@creators.fi).

Huomioithan, että täytämme positiot heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten ethän jätä hakemustasi hakuajan viimeiselle päivälle.

Kaisaniemenkatu 1, 00100 Helsinki