Liikennemyymälätyöntekijöitä ABC Viinikka

Työpaikat / Liikennemyymälätyöntekijöitä ABC Viinikka

Liikennemyymälätyöntekijöitä ABC Viinikka

Hakuaika päättyy 28.11.2021

Tampere Hotelli- ja ravintola-ala Pirkanmaan Osuuskauppa Oy/ABC Viinikka

Odotatko työltäsi vauhtia ja asiakaskohtaamisia rempseän tiimin ympäröimänä? Haussa on hymy huulilla kiireenkin keskellä työskenteleviä asiakaspalvelijoita!

Etsimme liikennemyymälätyöntekijöitä työskentelemään uudistetulla Viinikan ABC:lla. Liikennemyymälätyöntekijän tehtävä ABC:lla on loistava ponnahduslauta ravintola-alalle. Tarjoamme monipuoliset työtehtävät: työpäivä sisältää kassatyöskentelyä niin Hesburgerin kuin ravintolan puolella, linjaston täydentämistä sekä siistimistä, asiakaspalvelua ja tarvittaessa aputöitä myös keittiön puolella.

Tehtävässä edellytetään täysi-ikäisyyttä,iloista asiakaspalveluasennetta sekä erinomaisia tiimityöskentelytaitoja. Aikaisempi kassakokemus sekä englanninkieli on plussaa. Tässä tehtävässä tärkeintä on aurinkoinen ja asiakaspalvelualtis asenne sekä hyvä paineen- sekä kiireensietokyky.

ABC Viinikka on avoinna vuoden jokaisena päivänä vuorokauden ympäri. Sinulla on mahdollista tehdä myös pelkkää yötyötä esimerkiksi rytmityksellä 4 yötä ja 4 vapaata. Asiakkaita palvellaan myös drive-in-luukun kautta. Kun ravintolasalimme on avoinna yöaikaan, on paikalla myös vartija. Työtunteja on tarjolla 45-112,5h/3 vkoa

Hae jo tänään oheisen linkin kautta! Liitä hakemukseesi kuvat hygieniapassistasi ja mahdollisista alan koulu- ja työtodistuksistasi. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana.