Rakennustyöntekijä kuorma-auton kuljettajaksi

Työpaikat / Rakennustyöntekijä kuorma-auton kuljettajaksi

Rakennustyöntekijä kuorma-auton kuljettajaksi

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Helsinki Espoo Vantaa Rakennusala Barona Rakennus Oy

Haemme asiakasyrityksellemme pitkäaikaista ja ammattitaitoista C-kortillista rakennustyöntekijää pääkaupunkiseudun kohteisiin.

Toivomme hakijalta kokemusta rakennustyömailla työskentelystä ja kuorma-auton ajamista. Hakijalla täytyy olla C-ajokortti sekä työturvallisuuskortti.

Työkohteet sijaitsevat pk-seudun alueella. Kohteet ovat pientalotyömaita sekä kaupugin kunnallistekniikka työmaita.

Työtehtäviäsi ovat esim. Soran/murskeen ajo, pienten kaivinkoneiden(1-9T) siirtoa kuorma-autolla, kaivinkonekuskin avustavat tehtävät, purkumiehen työt saneerauskohteissa.

Töiden toivottu aloitus viikon 46 aikana.

Lisätietoja tehtävästä antavat:

Kalev Kamlat 040 830 7602, kalev.kamlat@barona.fi

Sami Joulamo 044 460 2081, sami.joulamo@barona.fi

Työtä unelmiesi eteen tai unelmiesi töitä – tarjoamme pitkäaikaisia työmahdollisuuksia rakennusalan ammattilaisille ympäri Suomen. Olemme rakennusalan suurin henkilöstöpalveluyritys ja siksi me pystymme tarjoamaan mahdollisuuksia erilaisilta työmailta. Meillä on myös mahdollista edetä urallaan erilaisten työtehtävien kautta. Olemme vastuullinen työnantaja ja hoidamme palkanmaksun ja kaikki työnantajan velvoitteet viimeisen päälle.

Miksi hakea töihin Barona Rakennukselle?

  • Maksamme sinulle työehtosopimuksen mukaisen palkan aina ajallaan 2 viikon välein.
  • Tarjoamme sinulle keikkojen lisäksi myös pitkäaikaisia uramahdollisuuksia, meillä työskennellään jopa yli 10 vuoden työsuhteissa.
  • Panostamme työturvallisuuteen ja perehdytämme kaikki työntekijät ennen työkohteeseen siirtymistä.
  • Tarjoamme työntekijöillemme varusteet ja työkalut sekä koulutamme kaikki työhön tarvittavat kortit.
  • Työntekijätyytyväisyys meillä on 4.25/5! Pääset osaksi työyhteisöä, jossa sinua arvostetaan ja tuetaan.
  • Käytössäsi on Baronan edut. Saat käyttöösi tarjoushinnat useisiin kuntosali- ja hyvinvointiketjuihin ympäri Suomen, alennuskoodeja yhteistyöyritystemme verkkokauppoihin ja sesongeittain vaihtuvia tarjouksia majoituspalveluihin.
  • Käytössäsi on kattava työterveyshuolto Terveystalon kautta, pääset tarvittaessa nopeasti hoitoon ja saat myös palveluja työkyvyn ylläpitoon.
  • Baronan oma yhteyshenkilö auttaa ja tukee sinua kaikissa työsuhteeseen liittyvissä asioissa.
  • Barona työllistää yli 10 000 tekijää ympäri Suomen ja mikäli elämäntilanteesi muuttuu, pystymme tarjoamaan töitä useilta eri paikkakunnilta ja tukemaan urapolkuasi myös muille toimialoille.
  • Jos muutat töiden perässä tai tarvitset tilapäistä majoitusta, me autamme sinua asuntoasioissa ja muissa käytännön järjestelyissä.