Logistiikkapäällikkö

Työpaikat / Logistiikkapäällikkö

Logistiikkapäällikkö

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Helsinki Logistiikka/kuljetus/liikenne PNM Gourmet Oy

Kaipaatko itsellesi uusia monipuolisia haasteita logistiikan parissa? Oletko kartoittanut itsellesi osaamista vastuullisista kuljetus- ja varastoalan esihenkilötehtävistä ja/tai tuontiliikenteen hoitamisesta?

Me etsimme nyt asiakkaallemme PNM Gourmet Oy:lle logistiikkapäällikköä vastaamaan elintarviketuotteiden inbound ja outbound tavaravirrasta, kuljetuksista sekä varastotoiminnoista. Tehtävä on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva. Valittu henkilö tulee työllistymään suoraan asiakkaamme kirjoille. Haettu positio ei ole uusi, mutta tehtävänkuvaa ja vastuita on mahdollista muokata hakijan aiemman kokemuksen ja kiinnostuksen mukaan.

Tärkeimpinä työtehtäviisi kuuluvat:

• Esihenkilönä toimiminen varasto- ja kuljetuslogistiikan työntekijöille

• Tuontiliikenteen ohjaaminen

• Kuljetussopimusten kilpailutus ja hallinnointi

• Ulkoisten ja sisäisten sidosryhmien yhteydenpito

• Logistiikan eri prosessien aktiivinen kehitys

Mitä haemme?

Logistiikka-alan vahvaa ammattilaista, joka nauttii asiakasrajapinnasta, mutta myös logistiikan toimintavarmuudesta ja sen kehittämisestä. Odotamme soveltuvaa alan koulutusta, tai aiemmin hankittua tehtävän kannalta relevanttia työkokemusta. Viihdyt esihenkilötyössä ja olet tottunut käyttämään hyviä yhteistyö- ja kommunikaatiotaitojasi.

Työssä menestyminen vaatii hyvää loogista ajattelukykyä, ongelmanratkaisutaitoja sekä kykyä saattaa asiat päätökseen. Muuttuviin tilanteisiin tulee pystyä suhtautumaan ratkaisuhakuisesti sekä pyrkiä aktiivisesti kehittämään ja tehostamaan toimintoja. Työtä tehdään sekä suomeksi että englanniksi, joten näiden sujuva osaaminen on myös tärkeää työssä pärjäämisen kannalta. Aikaisempi kokemus tilaus-toimitusketjun kokonaisvaltaisesta hahmottamisesta ja tulli- / tuontimuodollisuuksien ymmärtämisestä on tehtävässä tärkeää. On myös eduksi, jos sinulla on kokemusta vähittäiskaupasta- tai Foodservice-tukkukaupan logistiikasta.

Tarjoamme itsenäisen, vastuullisen ja monipuolisen työtehtävän mukavien kollegoiden ympäröimänä. Jos edellä mainittu tehtävänkuvaus herätti mielenkiintosi ja rento työilmapiiri sekä yhdessä tekemisen meininki kiinnostaa, jätä hakemuksesi palkkatoiveineen meille heti! Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Päiväläisentie 2, 00390 Helsinki