Myyjä, Alepa Viherlaakso, Espoo, HOK-Elanto

Työpaikat / Myyjä, Alepa Viherlaakso, Espoo, HOK-Elanto

Myyjä, Alepa Viherlaakso, Espoo, HOK-Elanto

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Espoo Asiakaspalvelu/palvelu Vähittäis- ja tukkukauppa Myyntitehtävät HOK-Elanto

Alepa on liikkeiltään nopea naapuri, joka tervehtii ja juttelee. Tämä pääkaupunkiseudulla toimiva pienmyymäläketju tarjoaa asiakkailleen laajat korttelitoiveilla höystetyt valikoimat.

Kaipaatko elämääsi vauhtia ja vaihtelevia työpäiviä? Viherin paras Alepa hakee vahvistusta tiimiinsä 30h/vko sopimuksella!

Hyppää meikäläisten remmiin, jos olet huumorilla varustettu huipputyökaveri, pärjäät ihmisten kanssa eikä hymy hyydy kiireenkään keskellä!

Hakijoilta emme odota minkäänlaista aiempaa kokemusta kaupan alalta, vaan tässä työssä asenne ratkaisee! Emme siis aseta sulle isoja osaamisvaatimuksia, vaan tärkeintä on halu ja innostus oppia uutta, hyvä paineensietokyky ja reipas asiakaspalveluasenne. Perehdytämme sut työhön. Meillä pääset työskentelemään monipuolisessa työympäristössä ja tekemään kaikkia kaupan työtehtäviä. Mahtavasta myymälästämme löytyy huippu työkavereiden lisäksi mm. salaattibaari, paistopiste, mehukone sekä Kaffekulma.

Myymälämme on auki vuoden jokaisena päivänä 24/7. Onhan sulla intoa tehdä vuorotyötä kaikkina myymälän aukioloaikoina, myös öisin? Meillä ei ikinä olla töissä yksin vaan aina työkaverin kanssa. Vuorotyö tarjoaa sulle mahdollisuuden vaihteleviin työvuoroihin ja joustavaan arkeen.

Tarjoamme sulle monipuolisen ja mielenkiintoisen työpaikan, jossa voit kehittää itseäsi ja edetä urallasi. Lisäksi pääset nauttimaan HOK-Elannon ja S-ryhmän erinomaisista henkilökuntaeduista. Palkkaus on kaupan TES:n mukainen. Huomioithan hyvät ilta- yö- ja viikonloppulisät.

Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja palkkaamme tehtävään huipputyyppejä, heti kun hänet löydämme. Olethan 18-vuotta täyttänyt.

Odotamme innolla, että saamme just sut osaksi meidän tiimiä! 

Työtehtävän tiedot:

  • Sopimustunnit: 30h/vko
  • Työsuhdemuoto: toistaiseksi voimassaoleva

Tule mukaan tutustumaan myyjän työpäivään

HOK-Elannon yritysesittely

Barona vastaanottaa ja käsittelee hakemukset, valittu henkilö työllistyy HOK-Elannon Alepa-ketjuun. Huomioithan, että hakemuksia käsitellään ja hakijoita haastatellaan heti haun käynnistyttyä. Hakulomakkeella vaaditaan vastaus videokysymykseen. Teemme mahdollisesti päätöksiä palkkauksesta jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Täytäthän hakemuksen verkkosivujen kautta, emme huomioi sähköpostiin tulleita hakemuksia. Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa rekrytointia hoitava tiimi meilitse osoitteessa hok-rekrytointi@barona.fi.

Kuusiniementie 1, 02710 Espoo