Vuoromestari, Ravintola Kuusi Palaa

Työpaikat / Vuoromestari, Ravintola Kuusi Palaa

Vuoromestari, Ravintola Kuusi Palaa

Hakuaika päättyy 28.11.2021

Helsinki Espoo Vantaa Hotelli- ja ravintola-ala Scandic Marski

Ravintola Kuusi palaa ja uuden ajan Marski on syntynyt luovan, ennkkoluulottoman ja jatkuvasti uudistuvan Helsingin keskelle. Marski by Scandic on Suomen ensimmäinen Signature-hotelli, mutta ennen kaikkea Marski on inspiroiva areena, jossa luovan ja innovatiivisen Suomen rakentajat, elämyksiä rakastavat vieraamme sekä täydellä sydämellä palveleva henkilökuntamme kohtaavat. Tätä kaikkea meille tarkoittaa Finnfulness- moderni asenne, joka avaa ovet Helsinkiin, sellaisena kuin me sen näemme ja koemme. Marski etsiikin nyt joukkoonsa keittiöön vuoromestaria. Lue alta hieman lisää ja laita sen jälkeen hakemusta tulemaan, haluamme kuulla sinusta pian lisää!

Olet etsimämme henkilö, mikäli olet hyvä kommunikoimaan ja luomaan avoimen ja luottamuksellisen ilmapiirin tiimissäsi. Olet kiinnostunut kehittämään paitsi itseäsi myös tiimikavereitasi. Olet innovatiivinen ja saat parhaat tulokset aikaan yhteistyössä muiden kanssa yli osastorajojen. Varmistat unohtumattoman asiakaskokemuksen yhdessä tiimin kanssa - joka päivä. Kuten myös hotelli, on myös keittiötiimi ainutlaatuinen ja kansainvälinen. Tiimi auttaa ja tukee toisiaan yhtenä porukkana!

Mitä Marski tarjoa sinulle?

Scandicin monipuoliset henkilöstöedut

Mahdollisuuden päästä kehittämään ruokatuotetta ja omaa johtamista

Kilpailukykyisen palkan

Kokoaikaisen ja vakituisen työsuhteen

Mitä toivomme sinulta?

Ohjaat keittiön toimintaa omalla esimerkilläsi osallistuen

Osallistut aktiivisesti ruokakonseptin toteuttamiseen ja sen kehittämiseen

Innovoit ja innostat uutta - vieraiden ja keittiötiimin toiveiden ja ideoiden pohjalta

Mikäli kiinnostuit tehtävästä laita hakemusta tulemaan pikimmiten, sillä paikka täytetään heti sopivan kandidaatin löydyttyä. Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Baronan kanssa. Lisätietoja tehtävästä antaa Baronan HR-konsultti Teppo Säkkinen.

Tehtävään vaaditaan hygieniapassi sekä salmonellatodistus.