Myyjä Stadium keikkatyö

Työpaikat / Myyjä Stadium keikkatyö

Myyjä Stadium keikkatyö

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Helsinki Vantaa Espoo Asiakaspalvelu/palvelu Myyntitehtävät Vähittäis- ja tukkukauppa Stadium Oy

Sinä aktiivisesta elämästä innostuva, energinen myyjä! Nautitko myymisestä hymy huulilla? Haluatko päästä oppimaan lisää urheilutuotteiden myynnistä? Haluatko löytää itsellesi osa-aikaista työtä isoillakin tuntimäärillä ja päästä itse valitsemaan, milloin työskentelet?

Etsimme uusia keikkatyöntekijöitä Stadiumin myymälöihin Helsinkiin, Espooseen ja Vantaalle. Stadiumin työntekijöitä yhdistää motivoitunut asiakaspalveluhenki ja kokemuksen kautta kertynyt vankka ammattitaito. Hakemalla mukaan pääset tekemään oma-aloitteista myyntityötä, jossa täytämme asiakkaan tarpeet aktiivisesti. Tämän joukkueen kanssa opit lisää myymälätyöstä vauhdilla!

Hae mukaan, jos

• sinulla on jo jonkin verran kokemusta asiakaspalvelusta tai myymälätyöstä

• voit tehdä työtä joustavasti keikkaillen (mieluiten niin aamu- kuin iltavuoroissakin sekä viikonloppuisin)

• olet kiinnostunut asiakastyöstä ja haluat kehittyä myyjänä

• ajattelet ratkaisukeskeisesti ja positiivisesti

• sinulla on erinomaiset vuorovaikutustaidot

• nautit työn tekemisestä sekä yhdessä tiimin kanssa että itsenäisesti

Keikkatyöntekijänä aloitat työskentelyn kassatehtävistä, mutta myöhemmin sinulla on mahdollisuus laajentaa osaamistasi koko myymälän työtehtäviin (vaatteiden, kenkien ja urheilutuotteiden myynti, varaston puolella tuotteiden purkaminen ja myymälän täyttö). Voit valita itse, miten laaja työskentelyalueesi on pääkaupunkiseudulla. Halutessasi voit tehdä vuoroja myös Porvoon ja/tai Hyvinkään myymälässä.

Työnantajanasi toimii Barona. Työsuhteesi on tarvittaessa töihin kutsuttava ja palkkaus on kaupan TES:in mukainen. Työt alkavat perehdytyksellä marras-joulukuussa tai sopimuksen mukaan. Tämän jälkeen olet valmis hyppäämään Stadiumin joukkueeseen mukaan!

Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian. Ensimmäinen haastattelukierros toteutetaan videohaastatteluin, johon valitut saat kutsun sähköpostitse.