Keittolaitteiden hioja

Työpaikat / Keittolaitteiden hioja

Keittolaitteiden hioja

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Kerava Teollisuus/tuotanto Metos Oy Ab

Haemme asiakkaallemme Metos Oy Ab:lle hiojaa Keravan tehtaalle ammattikeittiölaitteiden valmistukseen vakituiseen työsuhteeseen!

Asiakkaamme Metos Oy Ab valmistaa ja markkinoi ammattikeittiölaitteita ja -kalusteita. Metos auttaa ammattikeittiöitä menestymään ja Metos on markkinajohtaja Pohjoismaissa, Baltian maissa sekä Benelux- maissa ja kuuluu ALI-ryhmään, joka on Euroopan johtava ammattikeittiölaitteiden valmistaja. Suomessa Metos työllistää 360 henkilöä.

Etsimme Metoksen Keravan tehtaalle hiojaa vakituiseen työsuhteeseen päivävuoroon! Töiden toivottu aloitus on heti!

Tehtävään kuuluu keittolaitteiden ja pannujen pintojen viimeistely useassa eri vaiheessa. Tehtävänä on häivyttää hitsaussaumat hiomalla, jotta tuotteen pinnasta saadaan elintarvikekelpoinen. Samalla huolehdit, että tuote on visuaalisesti siistin ja laadukkaan näköinen. Huolehdit myös koneiden ja laitteiden päivittäisestä kunnossapidosta ja tarkastuksesta. Ammattikeittiöiden valmistus on tiimityötä. Tuotannossa työskennellään tiimeissä turvallisessa ja siistissä tilassa, jonka ISO 9001 ja 14001-sertifioinnit sekä 5S ja LEAN-työskentelytavat varmistavat.

Tehtävässä onnistut parhaiten, kun sinulla on

  • kokemusta teollisesta hiomistyöstä ja/tai kone- ja metallialan koulutus
  • huolellisuus ja tarkkuus toimintatapana
  • halua toimia tiimissä ja yhteistyössä mukavien työkavereiden kanssa
  • halu kehittää toimintaa ja osallistua tuotelinjasi kehitystyöhön yhdessä tiimisi kanssa

Metoksen henkilöstö on ammattikeittiöiden ammattilaisia ja uudet työntekijät perehdytetään ja koulutetaan kattavasti. Metoksen Maku-ravintola tarjoaa mahdollisuuden maittavaan lounasruokailuun. Yrityksen tiloissa on myös vapaasti käytettävänäsi oleva kuntosali ja työntekijöillä on erilaisia vapaa-ajan harrastuskerhoja. Metoksella on myös lomamökkejä työntekijöiden vuokrattavana.

Baronan edut käytössäsi! Kun työllistyt Baronalle saat käyttöösi baronalaisten edut. Voit hyödyntää sekä vaihtuvia että pysyviä etuja ympäri vuoden. Saat käyttöösi tarjoushinnat useisiin kuntosali- ja hyvinvointiketjuihin ympäri Suomen, alennuskoodeja yhteistyöyritystemme verkkokauppoihin ja sesongeittain vaihtuvia tarjouksia majoituspalveluihin.

Kiinnostuitko tehtävästä? Jätä hakemuksesi meille heti, sillä haastattelemme ehdokkaita jo hakuaikana ja valinnat tehdään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä voit tiedustella Baronan Topi Peltoluhdalta topi.peltoluhta@barona.fi puh. 050 3546065

Ahjonkaarre, 04220 Kerava