Ravintolatyöntekijä Hilmaan

Työpaikat / Ravintolatyöntekijä Hilmaan

Ravintolatyöntekijä Hilmaan

Hakuaika päättyy 05.12.2021

Helsinki Hotelli- ja ravintola-ala Leijona Catering Oy / Varuskuntaravintola Hilma

Etsimme RAVINTOLATYÖNTEKIJÄÄvaruskuntaravintolaamme HILMAAN Suomenlinnaan.

Liity leijonalaumaan!

Leijona Cateringin keittiöissä eri puolilla Suomea valmistetaan päivittäin maistuvaa ja mahdollisimman pitkälle itse tehtyä ruokaa. Tule vahvistamaan joukkoamme ja varmistamaan lupaustamme laadusta!

Työpaikkasi on suurtalouskeittiössä, jossa ravintolatyöntekijän tehtäviin kuuluu asiakaspalvelua salissa, astiahuoltoa jaruoan kuljetusta. Työtehtäviä on sekä varuskuntaravintola Hilmassa että Suomenlinnan avovankilassa. Työtehtäviin kuuluu myös puhtaanapito.

Toivomme sinun olevan reipas, ja myönteinen asenteesi näkyy ulospäin ja tarttuu työkavereihin. Osaat arvostaa asiakasta, sinulla on tarkat korvat ja joustava palveluasenne.

Sinulla on alan perustaidot ja olet innokas oppimaan uutta. Olet valmis työskentelemään vaativissa ja vaihtelevissa olosuhteissa. Mitä et vielä osaa, sen voit oppia meillä!

Ajokortti tähän tehtävään on välttämätön.

Tehtävä on määräaikainen, tunteja keskimäärin 90h/3vkoa ja tarvetta on ainakin helmikuun loppuun saakka,  Työt tulevat olemaan pääsääntöisesti arkisin klo 8.00-18.00 välillä.

Tehtävään valitulta henkilöltä edellytämme hyväksytyn turvallisuusselvityksen, hygieniapassin sekä negatiivisen salmonellatodistuksen.