Varastotyöntekijöitä joulusesonkiin

Työpaikat / Varastotyöntekijöitä joulusesonkiin

Varastotyöntekijöitä joulusesonkiin

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Vantaa Logistiikka/kuljetus/liikenne

Haluaisitko päästä näkemään joulusesongin varastonäkökulmasta? Etsimme reippaita tonttuja joulupukin apulaiseksi Vantaalle joulusesonkiin! Tärkeintä on, että sinulta löytyy loistava asenne ja joulumieltä!

Etsimme oma-aloitteisia ja reippaita apulaisia useille eri varastoille. Yleisimpiä varastotehtäviä, joihin henkilöitä etsimme, ovat tuotteiden keräily, pakkaaminen ja hyllyttäminen. Tämän lisäksi työnkuvaasi voi kuulua esimerkiksi myyntipakkauksien kunnostusta ja lajittelua. Kaikkiin työtehtäviin järjestämme huolellisen perehdytyksen ja näin ollen sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta vastaavasta työstä. Tärkeintä on reipas asenne ja sopivasti joulumieltä!

Työtä tehdään erilaisissa työvuoroissa, mutta 2-vuorotyö aamu- ja iltavuorossa ovat yleisimpiä. Työt saattavat sisältää paljon liikkumista ja raskaidenkin tuotteiden nostamista, joten hyvä fyysinen kunto on eduksi. Lisäksi työssä vaaditaan sujuvaa suomen kieltä.

Paikkoja on tarjolla useampia, joista yksi voi olla hyvinkin sinun! Hae pikaisesti tehtävään, sillä suoritamme haastatteluja jo hakuajan aikana. Työt alkavat marras- joulukuun vaihteessa ja töitä on tarjolla lyhyistä keikkaluonteista tehtävistä, aina pidempijaksoisesti ensi vuoden puolelle saakka.