Rakenne- ja pakkaussuunnittelija

Työpaikat / Rakenne- ja pakkaussuunnittelija

Rakenne- ja pakkaussuunnittelija

Hakuaika päättyy 05.12.2021

Vantaa Markkinointi/mainonta Suunnittelu Toimistotyö Grano Oy

Oletko rakenne- ja pakkaussuunnittelun ammattilainen ja etsit uusia haasteita? Etsimme nyt asiakkaallemme Grano Oy:lle Rakenne- ja pakkaussuunnittelijaa määräaikaiseen noin vuoden mittaiseen vanhempainvapaan sijaisuuteen Vantaalle. Työssä pääset alan johtavaan yritykseen mielenkiintoisten haasteiden pariin suunnittelemaan ja rakentamaan pakkauksia sekä muita rakenteita Granon asiakkaille.

Rakenne- ja pakkaussuunnittelijan työssä toimit osana kuuden hengen rakenne- ja pakkaustiimiä. Työssäsi suunnittelet pakkauksia ja rakenteita sekä toteutat ne teknisesti tuotantoon. Tehtävä tarjoaa sinulle monipuolisen tehtäväkentän, jossa pääset työskentelemään laaja-alaisen tuotevalikoiman pariin. Työtäsi tukee ammattitaitoiset kollegat sekä alan parhaat työvälineet ja ohjelmistot. Tarjoamme sinulle upeat kehitysmahdollisuudet, joissa pääset kehittämään ammattitaitoasi.

Työntekijä rekrytoituu suoraan Granon palvelukseen. Grano tarjoaa työntekijöilleen kattavat edut. Työpaikka sijaitsee Vantaa Koivuhaassa ja työssä on osittainen etätyömahdollisuus. Työtä tehdään arkisin liukuvalla työajalla. Toivomme sinun pääsevän aloittamaan työssä mahdollisimman pian ja työsuhde kestää helmikuuhun 2023 saakka.

Rakenne- ja pakkaussuunnittelijan tehtäviin kuuluu:

  • Pakkaus-, POS-, ja messurakenteiden ideointi, suunnittelu, testaus ja toteutus
  • Rakenteiden tekninen piirtäminen CAD-ohjelmilla
  • Pakkausten ja rakenteiden 3D -mallintaminen
  • Myynnin tuki ja luovien ratkaisujen etsiminen asiakastarpeisiin
  • Osallistuminen asiakaspalavereihin rakennesuunnittelun asiantuntijana

Etsimällämme henkilöllä on aktiivinen ja toimeen tarttuva ote työhön. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja pidät tiimityöskentelystä. Olet tottunut pitkäjänteiseen työhön ja sinulla on erinomaiset ongelmanratkaisutaidot. Pidät työstä, jossa pääset kokeilemaan ja testaamaan eri materiaaleja ja niiden toimivuutta. Olet luova ja idearikas tekijä, joka uskaltaa rohkeasti kokeilla uutta. Sinulla on hyvä hahmotuskyky ja kykenet visualisoimaan pakkauksia ja rakenteita. Olet tottunut toimimaan asiakasrajapinnassa ja sinulla on asiakaspalveluhenkinen asenne. Osaat sujuvasti suomea ja eduksi on englannin kielen osaaminen

Työssä suoriutuaksesi sinulla tulee olla aiempaa kokemusta rakenne- tai pakkaussuunnittelusta. Eduksi on erityisesti kokemus pakkausten, POS-rakenteiden tai messurakenteiden suunnittelusta. Olet tottunut käsittelemään monipuolisesti eri materiaaleja ja osaat suunnitella toimivan tuotteen. Sinulla on osaamista seuraavista ohjelmistoista:

  • CAD-ohjelmisto (Esko ArtiosCAD tai Impact)
  • Adoben ohjelmat (mm. Adobe Illustrator)
  • 3D-ohjelmistojen (mm. SketchUp) ja 3D-renderöinnin osaaminen plussaa

Rekrytointia toteutetaan yhteistyössä Barona Luovan kanssa. Lähetäthän meille hakulomakkeen kautta CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen. Haastattelemme sopivia ehdokkaita jo hakuaikana, joten ethän aikaile hakemuksen jättämisen kanssa. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä rekrytointikonsultiltamme Mia Kettuselta, puh. 050-5447658 tai sähköpostitse mia.kettunen@barona.fi.  Haethan tehtävään 5.12. mennessä.