Fiskarsille tuotantotyöntekijäksi

Työpaikat / Fiskarsille tuotantotyöntekijäksi

Fiskarsille tuotantotyöntekijäksi

Hakuaika päättyy 02.12.2021

Raasepori Teollisuus/tuotanto Fiskars Finland Oy Ab

Oletko uusien haasteiden edessä ja mietit minne suuntaisit seuraavaksi? Miltä kuulostaisi kilpailukykyinen palkkaus, työ tunnettujen ja laadukkaiden tuotteiden parissa sekä hyvä työporukka? Tarjoamme sinulle mahdollisuuden hypätä Fiskarsille tuotantotyöntekijäksi ja nähdä, miten esimerkiksi keittiöstäsi löytyvät sakset, puuvajastasi löytyvä kirves tai takakontissasi lojuva lumilapio on valmistettu.

Tuotantotyöntekijänä tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä oppimaan tuotantotyön salat arkisin tapahtuvassa 3-vuorotyössä. Työssäsi pääset käyttämään erilaisia tuotantokoneita, sekä osallistumaan saksien, lumityövälineiden tai kirveiden valmistus- sekä kokoonpanotyöhön. Työt alkavat marraskuun aikana ja kestävät alustavasti maaliskuun loppuun asti, mutta hyvin työssään pärjäävällä on mahdollisuus pidempiaikaiseen työsuhteeseen Fiskarsilla.

Hakemamme henkilö viihtyy rutiininomaisessa työssä sekä omaa huolellisen työotteen. Emme edellytä aikaisempaa kokemusta tuotantotyöstä, sillä tällä kertaa asenne ratkaisee! Toivomme sinun olevan motivoitunut ja hyvän asenteen omaava henkilö, joka on innokas oppimaan uutta. Työhön perehdytetään ja koulutetaan työn ohessa. Perehdytys tapahtuu suomeksi tai ruotsiksi, joten omaathan sujuvan suomen tai ruotsin kielen taidon. Sijainnin vuoksi toivomme sinulta oman auton käyttömahdollisuutta.

Mikäli tulet valituksi tehtävään määräaikainen työsuhde solmitaan Baronan kanssa. Kun työllistyt Baronalle saat käyttöösi baronalaisten edut. Voit hyödyntää sekä vaihtuvia että pysyviä etuja ympäri vuoden. Saat käyttöösi tarjoushinnat useisiin kuntosali- ja hyvinvointiketjuihin ympäri Suomen, alennuskoodeja yhteistyöyritystemme verkkokauppoihin ja sesongeittain vaihtuvia tarjouksia majoituspalveluihin.

Kiinnostuitko? Jos koet olevasi oikea henkilö täydentämään Fiskarsin huipputiimiä, jätä hakemuksesi pikimmiten Baronan verkkosivujen kautta. Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä! Lisätietoja tehtävästä antaa sähköpostitse Sally Tähkälä, sally.tahkala@barona.fi.