Koneenkäyttäjä / Tuotantotyöntekijä Lahteen

Työpaikat / Koneenkäyttäjä / Tuotantotyöntekijä Lahteen

Koneenkäyttäjä / Tuotantotyöntekijä Lahteen

Hakuaika päättyy 28.11.2021

Lahti Teollisuus/tuotanto

Haemme teollisuuden alan asiakasyrityksellemme koneenkäyttäjää putkentaivutuskoneelle Lahden alueelle töihin.

Työ on pääasiassa erilaista koneenkäyttäjän työtä. Parhaan taustan omaat, jos olet toimeentarttuva ja sinulla on aikaisempaa kokemusta taivutuskoneen/operaattorin tehtävistä. Hyvä pohja tehtävään on myös esimerkiksi koneistusalan opinnoista. Mahtavaa, jos olet tehnyt esimerkiksi lestejä/asetuksia koneelle, mutta pääset pitkälle myös oppivalla ja hyvällä asenteella. Töihin perehdytetään.

Työt alkavat mahdollisuuksien mukaan mahdollisimman pian. Työt alkavat Baronan kautta 6 kuukauden määräaikaisuudella. Hyvin työssään pärjäävällä henkilöllä voi olla mahdollisuus pitkäaikaiseenkin työsuhteeseen.

Työpisteissä töitä tehdään pääasiassa seisten ja työhön kuuluu myös erilaisten tuotteiden nostelu, joten perusvalmius fyysiseen työhön tulisi löytyä. Työtä tehdään 2-vuorossa arkipäivisin (vuoroviikoin aamu- iltavuoro).

Työpaikalle pääsee Lahden keskustasta hyvin julkisilla kulkuneuvoilla. Työpaikka sijaitsee Lahden alueella.

Käy jättämässä hakemus meille rekrytointijärjestelmäämme oheisen linkin kautta ja kerro hakemuksessasi aikaisemmasta työkokemuksestasi ja osaamisestasi tai jätä cv:si vaihtoehtoisesti liitteeksi. Huomioithan, että emme voi vastaanottaa sähköpostitse saapuneita hakemuksia.

Poikkeustilanteesta johtuen toteutamme haastattelut turvallisesti ja helposti videohaastattelujen kautta. Rekrytointiprosessimme etenevät siis normaalisti.